|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Nick names
επειδη για χρονια ειχα την μια μοτο μετα την αλλη οι φιλοι μου μου λεγανε "καλα παλι δεν σου εκανε η ταδε και την εδωσες βλαμενος εισαι ?"αρα μοτο-βλαμενος τυχαιο δε νομιζω !!!!!!
|
|
|||
|
|||
Τι σου έλεγα Σοφία, αρχίσαμεεεεεεεεε......................ο πρώτος τσίμπησε.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ΨΩΝΑΡΑ!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Γράψτε... γράψτε..... χαρά μου....
Για CP, CPS, GPS, UPS, GTI, VTI..... κι ότι άλλο σας κατέβει.... |
|
|||
|
|||
παντα ονειρευομαι ταξιδια,
"ξυπνιος" η κοιμισμενος... σε μερη που εχω παει η που θα παω... οταν δεν ταξιδευω ,παθαινω "κολληματα" με μερη που μου αρεσαν, κυριως αυτα ειναι στη Αυστρια, εκεινη την ημερα ειχα κολλησει με το Klangefurt που ειναι μονο 200και κατι χλμ απο βενετια, περναω συχνα και μου αρεσει πολυ ετσι το εβαλα για ονομα... |
|
|||
|
|||
εμενα απλα αρχικα ονομα και επωνυμο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εν' τω μεταξύ Χρηστάρα... το μέρος είναι Klagenfurt... και όχι Klangefurt... από τα αγαπημένα μου... μαζί με το Villach... ωραίες διαδρομές...
Όλο θέλω να στο πω σε κάποιο καφέ... κι όλο το ξεχνάω... |
|
|||
|
|||
Εγω χαζευα μια μερα σε μια σελιδα με φατσουλες για χαιρετισμους και το ειδα,μου αρεσε που ηταν διαφορετικο και το υιοθετησα.
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
"Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |