|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας - 2012 ----
Εχω παραλάβει και ασφαλώς δοκίμασα και εγώ ένα από τα δώρα της πίτας .
Και τη δώρο ... Ένα κράνος DOUBLER BMW τρίχρωμο ( άσπρο - μπλε - κόκκινο ) Ευχαριστώ την μαμά BMW για την προσφορά .( νομίζω πως ήταν δίκαιο μετά από 4 μηχανάκια και τα λοιπά συμπράγκαλα που έχω αγοράσει ...) Ευχαριστώ όμως περισσότερο το φόρουμ μας και ιδιαίτερα όσους κοπιάσανε για να μαζέψουνε αυτά τα δώρα . Ελπίζω την επόμενη χρονιά να κερδίσω το μηχανάκι |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- Δώρα πίττας - 2012 ----
Απόσπασμα:
Καλορίζικο φίλε και πάντα όμορφες βόλτες! |
|
|||
|
|||
Νίκο θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ αν πρέπει να κάνω κάτι για το δώρο που κέρδισα. Καλημέρα! |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ποιοί κέρδισαν τα δώρα ???
Καλημέρα!
το δώρο για την διαμονή στα Μάλια της Κρήτης πώς το οργανώνω? θα είμαι στα Πάτρια εδάφη λειαν συντόμος Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Παιδιά όροι έχετε κερδίσει Τ shirt απο Τρικαλιώτη χρειάζετε μια ενέργεια εκ μερους σας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εγω τον πήρα τηλ και μου είπε θα τα στείλει εκει που δηλώνει ο καθένας |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εσύ που τηλεφωνησες εισαι οκ. Οσοι εχετε κερδισει Tshirt Τρικαλιωτης χρειαζετε να κανετε ενεργεια αλλιώς θα τα περιμενουμε ολοι μεχρι την Δευτερα παρουσια, ξεκουνηθητε λοιπον |
|
|||
|
|||
το ξανασηκωνω για να δουμε αν εχει αλλος μπλουζακι,
Δευτερα θα καλεσω τον Τρικαλιωτη να τα στειλει |
|
|||
|
|||
Χάρη και εγώ επικοινώνησα με τον Τρικαλιώτη. Έλαβε τη διευθυνσή μου και θα μου το στείλει
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σύγκριση ασφαλιστικών εταιρειών, κόστη | ortho | Απαραίτητα έγγραφα | 17 | 13-11-2011 12:37 |
Άπιστες οι γυναίκες σε θέσεις ισχύος | ahileb | Υγεία | 4 | 18-05-2011 03:27 |
Αίτηση συμβουλής για καμμένο μετασχηματιστή φορτιστή! | gemara | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 6 | 13-04-2011 13:04 |
Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία..... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 8 | 26-12-2009 21:51 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 14:20 |