|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Δημοσκόπηση για την επιλογή GPS !!! | |||
Zumo 550 | 35 | 26.52% | |
Zumo 660 | 44 | 33.33% | |
Garmin Quest | 6 | 4.55% | |
TIBO A4050 | 32 | 24.24% | |
Altina A7030 iGO 8 | 1 | 0.76% | |
Vector Master 400 | 1 | 0.76% | |
MLS Destinator 5000BT | 4 | 3.03% | |
Nuvi 510 | 4 | 3.03% | |
Mio 550 | 6 | 4.55% | |
GpsMap 60CS | 3 | 2.27% | |
Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 132. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Δημοσκόπηση για την επιλογή GPS !!!
καλησπερα στην παρεα, θελω να αγορασω ενα gps, ποιο ειναι καλυτερο για το εξωτερικο?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί δεν διαβάζεις τις προηγούμενες 7 σελίδες ;;;;; |
|
|||
|
|||
εγω απορω πως δεν εχει στα υποψη σας,την γερμανικη εταιρεια (ναβιγκον) που ειναι πιστευω η καλυτερη εταιρεια στα gps.
|
|
|||
|
|||
για μικτή χρήση (άσφαλτο/χώμα) δεν είδα κανέναν να μιλάει...
παίρνουνε όλα χάρτες ανάβασης ??? |
|
|||
|
|||
Θεωρώ ότι το zumo 660 πληροί όλα τα προτερήματα για το μέσο αναβάτη με μόνο μειονέκτημα το πρόβλημα που υπάρχρει μόνο για την Ελλάδα και έχει να κάνει με τους λατινικούς χαρακτήρες στις οδούς, το οποίο όμως με την συνεχή χρήση ξεπερνιέται.
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα GPS, τα περισσότερα GΑΡΜΙΝ απ'όσο ξέρω συνεργάζονται άψογα με το topo της Ανάβασης. Και μία και το έφερε η κουβέντα μήπως υπάρχει περίπτωση να γίνει καμία ομαδική αγωρά του εν'λόγω λογισμικού από το forum??
|
|
|||
|
|||
Να συπληρωσω κατι για τα zumo 550,επιδη τυχαινει να εχουν λιωσει στα χερια μου 3 απο το 2006 μεχρι σημερα,εχω να πω λοιπον οτι ειναι ενα εξερετικο μηχανημα για πλοηγηση παντου και σε ολες της συνθηκες φτανει να μαθεις να συνεργαζεσαι μαζι του,που αυτο ισχυει για καθε μηχανημα.Εχει βεβαια και αυτο ημερομηνια ληξεως οπως καθε τετοια γκατζετια πιστευω.Μετα απο πολλη χρηση λιωνουν τα εξωτερικα αδιαβροχα κουμπια και πολλες φορες φευγουν και τελειως απο πανω,συνεβη και στα 3 που εχω,λυνετε το προβλημα με λιγη μαυρη καλη σιλικονη.Δευτερο σοβαρο μετα απο πολλη χρηση χαλαει η οθονη αφης και η τρελαινετε και δεν ακουει η σβηνει τελειως.Και αυτο διωρθωνετε με καινουργια κομπλε οθονη, υπαρχει στο ebay απο 18 ευρω και με καλυτερο digitizer.Απο τα 3 που εχω,καινουργιο εχω αγοραση μονο το ενα,το αλλο απο ebay και το τριτο απο συμφορουμιτη και συμπατριωτη και ταξιδευτη που επαθε black out στα χερια του.Αυτη τη στιγμη λειτουργουν αψογα και τα τρια με καινουργιες οθονες
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Ναι εγω της περασα,θεωρω οτι μπορει να το κανει ο καθενας,λιγη προσοχη στις συνδεσεις πανω στην πλακετα να πατησουν σωστα οι επαφες,βοηθαει μεγενθυντικος φακος,και επισης στο λαστιχο στεγανοποιησεις της οθονης,οποιος αποφασηση να αγοραση οθονη να την παρει κομπλε δηλαδη μαζι με το digitizer,το να αλλαξεις η το ενα η το αλλο ειναι αρκετα δυσκολο,ειναι κολλημενα μαζι και να ξεκολλησουν δεν ειναι ευκολο,ενα απο τα δυο θα σπασει,συνηθως το digitizer
|
|
|||
|
|||
ενα λινκ που τα δινει μαζι κολλημενα?
|
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, destinator, forum, forumgs, garmin, gps, gpsmap, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, mio, mls, moto, moto bmw, motobmw, tibo, zumo |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Service manual για την σειρά R | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 03-09-2009 03:02 |
Ανάλυση τεμαχίων για την R1200GS! | alx_k | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 16-04-2009 14:34 |
Αύξηση των πωλήσεων για την BMW!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 9 | 26-03-2009 15:49 |
Εκκίνηση για την Supersport BMW S 1000 RR | leonidas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 21-02-2009 13:30 |
Νέα σελίδα για την ΟΒΕΛΠΑ | KostasGS | Απαραίτητα έγγραφα | 2 | 07-01-2009 16:25 |