|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Βενζίνη και ασετόν...
η ιδια συνταγη υψηλοτερες θερμοκρασιες κατα την καυση...
|
|
|||
|
|||
Καππαδόκη ο κινητήρας θέλει και λίγο ξέσκισμα, χώστον καμμιά φορά στις κόκκινες και όλα θα γίνουν λαμπίκο
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Προφανώς η ποιότητα της βενζίνης που το ταίζω (shell ) δεν είναι αρκετή για να κάνει το καθάρισμα ! |
|
|||
|
|||
Λίγο ξεχείλωμα και όλα θα είναι ok.
|
|
||||
|
||||
Το πήρα κ είμαι έτοιμος για δοκιμή ...
Ελπίζω να μην ... Ο φαναρτζής/μπογιατζής μου, μου είπε οτι τα "καλύτερα" διαλυτικά τα έχει η DRAPA ... Aυτός το ασετόν, το χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό των εργαλείων ... Η τιμή 4,5€ ...
|
|||
|
|||
Ωχ, να απομακρυνθούμε από την ευρύτερη περιοχή της δοκιμής
|
|
|||
|
|||
το πήρα και εγώ 4,7 euro το λίτρο !!! (με απόδειξη)
τα οργανάκια λένε ότι έχω 13λτ μέσα, θέλω 39ml....... ογκομετρητή δεν έχω στο γραφειο .... Last edited by vpentza; 09-10-2013 at 14:36. |
|
|||
|
|||
το καπάκι της φορητής φραπεδιέρας έχει ογκομετρητή ανα 10ml
βάζω τα 39ml νερό και αδειάζω σε...γυάλινο σφηνοπότηρο (ναι έχουμε και από αυτό στο γραφείο) μαρκάρω το σφηνοπότηρο την επιθυμητή στάθμη... όλα γίνονται αν δείτε φλεγόμενο GS στον περιφερειακό του Καρέα λίγο αργότερα σήμερα...εγώ θα είμαι.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
λίγο μωρέ θα του βάλω.....έτσι για να συγκρίνω το πριν και το μετά στον ήχο από τις κεφαλές.....δεν είναι και για χόρταση......
|
|
|