|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !
Πως γίνεται να πιστεύεις ότι ένας μάλλινος σκούφος μπορεί να σε προστατεύσει περισσότερο από ένα κράνος ?
Μα πόσο χαζό είναι αυτό? |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και βέβαια ούτε συζήτηση για χωρίς κράνος οδήγηση !!! Αλλά μια ερώτηση απορία , αυτό το αθλητικό κράτος αφού κόπτονται τόσο για την υγεία μας ας κατεβάσει τον φόρο από τα κράνη και ας κλείσει τα φαράγγια λακκούβες που χάσουν σε όλους τους δρόμους όλης της Ελλάδας !!!
|
|
|||
|
|||
μπούρδες....όλα αυτά που διαβάζω είναι μ@λ@κίες....πως γίνεται να πίνεις την φραπεδιά σου (το έχω δει πολλές φορές σε "παπιά",αλλά πλεον και σε μηχανή..),να μιλάς στο κινητό σου (χωρίς handsfree) και να καπνίζεις και το τσιγαράκι σου με κράνος?????για πείτε μου εξυπνάκηδες????αν είναι να πάω ας πάω "χορτάτος"...ΑΣΧΕΤΟΙ...το κράνος έχει το άνοιγμα μπροστά για να περνάει ο αγκώνας...και το πλαστικό του αυτό το διαφανές είναι για όταν πέσω από εκείνη την πλευρά να μη γρατσουνιστεί ο αγκώνας μου...ΞΕΝΕΡΩΤΟΙ....
(και φυσικά μιλάω ειρωνικά....) |
|
|||
|
|||
Έχετε οδηγήσει με μακρύ μαλλί?Μπερδεύετε και άντε να το ξεμπλέξεις!..
Προσωπικά φοράω πάντα κράνος!Άσχετα σε όσα ατυχήματα είχα δεν είχε πάθει ούτε γρατζουνιά!Αν δεν φορούσα δηλαδή..μια χαρά!Ούτε γρατζουνιά!Όμως μία φορά ίσως χρειαστεί και άν δεν το φοράω...μπρρρ...ούτε να το σκέφτομαι.. Αφήστε τους μπατσ..λιδες να τραγουδάνε...και να νομίζουν οτι προσφέρουν με το φοροεισπρακτικό μέτρο των προστίμων... ΦΟΡΑΜΕ κράνος για εμάς! Οδηγούμε σύμφωνα με τον ΚΟΚ για εμάς! Θέλουμε και αύριο να καβαλάμε..να ταξιδεύουμε..να νοιώθουμε.. Καλά χιλιόμετρα παίδες.. |
|
|||
|
|||
αυτό το κοκ εννοείς????
γιατί τα πράγματα είναι πολύ απλά....ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΩ (είτε αυτοκίνητο είτε μηχανή) ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ... γατάκια |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
ποτέ δεν αστειέυομαι με τα αγαπημένα μου γλυκά
αλλά ναι πλάκα κάνω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Όλο δικό σας!..Προτιμώ τα μπακλαβαδάκια!..
|
|
|||
|
|||
|
|
|