|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τι είδαμε σήμερα...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
δυστυχως ειναι καθημερινο φαινομενο.
εαν ειχαμε δυνατοτητα να φωτογραφιζουμε ολα αυτα τα ....... αντε μην πω θα θελαμε δυο φορα για να τα χωρεσουμε |
|
|||
|
|||
Το είδα στη Βάρη χτες.
Είναι μια "Zündapp KS750 Wehrmacht" με sidecar του 1940. Ευγενέστατος ο οδηγός της και ανταπόδωσε εγκάρδιο χαιρετισμό! Μια ίδια μηχανή σε φωτογραφία από το διαδίκτυο... |
|
|||
|
|||
πανεμορφη!!!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Τι λες τωρα!!! Θεϊκο!!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Πριν περιπου ενα μηνα ανεβαινω Α.Συρο να παω στο σπιτακι μου...Στο τελευταιο "δεξι πεταλο"-στροφη ακουω εναν ηχο απο σκουτερακι -οπου κ δεν δινω σημασια-να ερχεται προς το μερος μου σιγα-σιγα....
Το θεαμα που αντικρυσα.........μου εφερε ταση λιποθυμιας..... ΓΙΑΓΙΑ!!!!! ΜΑΑΑΑΑΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑΓΙΑ!!! Περιπου στα 70 με ενα typhoon κατι σακουλες στα ποδια και το μαντηλι στο κεφαλι....... (μαλλον αντι κρανους...) |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Η καημένη, θα "πήγαινε" με τον παλιό ΚΟΚ, που έλεγε σαν υποχρεωτικό, "ΚΑΛΥΜΑ ΚΕΦΑΛΗΣ" ..... .
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι είναι GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 16-06-2009 00:05 |
Τι πιστευεις; | riko46 | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 07-05-2009 00:41 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 14:13 |
Τι λένε 2 Λαρισαίοι; | vtheo | Ανέκδοτα | 15 | 09-04-2009 17:59 |
Τι λετε.....? | danaos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 101 | 14-02-2009 18:39 |