|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κάπου στην Θεσσαλία....
Μερσί Βιλλάκο ....
Και στην επόμενη μαζί ! |
|
|||
|
|||
Να στε παντα καλα, ν ανταμωνετε και να ξεφαντωνετε που λεει και το ασμα!
(Αρχοντα της Θεσσαλιας εισαι μεγαλη καρδια αλλα πιο μεγαλη ξεμυαλιστρα)! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Στις 18 & 19/5 τι κάνετε ? Υπάρχει ένα μέρος που σας περιμένει για να περάσετε καλά ! |
|
|||
|
|||
Κυριακή πρωί, η μονοκύλινδρη γριά γουργουρίζει ευχαριστημένη, που μετά από καιρό, θα πιάναμε τα βουνά! Παρόλου που τα απειλητικά σύννεφα να πλανώνται, πάνω από το κεφάλι μας, εμείς.... *Ride to Live & Live to Ride* Οι φιδωτές στροφές έρχονται γρήγορα μετά την Μητρόπολη, και σύντομα κάνει την εμφάνισει του το κεφαλοχώρι Μεσενικόλας, γνωστό για τα εξαιρετικά κρασιά του ! Στάση να θαυμάσω το "γύρω" μου ... |
|
|||
|
|||
Το μάτι καθηλώνετε στην ομορφιά του τοπίου, με αποτέλεσμα να πετάει εδώ και κει ! Στάση ώστε να χορτάσω το θέαμα της Λίμνη μας, η οποία είναι και στα καλύτερα της από θέμα στάθμης.... |
|
|||
|
|||
Επόμενη στάση στο σαλούν της περιοχής μας... Ναι έχουμε και από αυτό!! Αλόγα, πεδιάδες, ξύλινα σκηνικά σε προδιαθέτουν να κάτσεις να πιείς έστω ένα καφέ ή ένα ουισκάκι on the rocks!!! Aλλά δεν, θέλω ΧΛΜ να κάνω... Δώθηκε ραντεβού με τον ιδιοκτήτη, next time με την παρέα για τα γνωστά ! |
|
|||
|
|||
Συνεχίζοντας προς την λίμνη, ο καιρός φορτώνει.... Φτου, δεν έχω αδιάβροχα μαζί, ούτε καν condura, για παντελόνι... Any way, όπου φτάσουμε λέω στην "γριά μπουμπού" μου.. Συμφώνησε ! Αλλά ο Ποσειδών & ο Αίολος είχαν αλλη άποψη! Μόλις πέρασα το γνωστό Νεοχώρι, άνοιξε η κάνουλα, άνοιξαν και οι ασκοί του ανέμου, και έγινε το έλα να δεις! Μέσα σε λίγα μέτρα... Πίσω να βρω κατεφύγιο μέσα στο χωριό, σε κανένα τσιπουράδικο !!(τυχαίο, δεν νομίζω..) Ετσι έπιασα στασίδι για ένα ... (λέμε τώρα!) |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Η ώρα είχε κυλίσει σαν νερό, και ο καιρός ύστατα άστατος, έτσι την έκανα με λύπη μου προς τα πίσω μην μπορώντας να πραγματοποιήσω αυτό που ήθελα.... ... αλλά δόθηκε υπόσχεση μυστική!
Σύντομα επάνω,,,, και την επόμενη με παρέα .... |
|
|||
|
|||
ωραια βολτα...ελπιζω να κρατησες χωρο για τις ημερες που ερχνται |
|
|