|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Καταζητείται R1200 GS - 2011
Απόσπασμα:
μη με πεις .,.,.,.,.,.,. δεν τον ειχες ικανο να οδηγησει L.G.,.????, ΩΧ ΛΑΘΟς ΕΛ -ΣΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΣΟΥ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Το φαντάζεσαι να μας Περνούσε στο δρόμο. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Φίλε μου ο Κρητικός που αναφέρεις (υπόψη είχε δυο αγγελίες) ήταν ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!! ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ! Ελπίζω να μην την πάτησε κάποιος από το φόρουμ!!!
|
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω ρε Ηλία... Το ανέβηκα χτες (του αδελφού) και κάνει σαν μονοκύλινδρο. Έχει ένα περίεργο-θόρυβο-χτύπημα...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δώστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Να ανεβάσεις και καμιά φωτό να δούμε κι εμείς τί καβαλάς πλέον.... Άσε τις "γκρίνιες" για τον Σεπτεμβρη, απόλαυσε τη νέα σου κούκλα, μη χαλιέσαι από τίποτε..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Aυτο μπορει να γινει μονο με .,.,TEO PASS |
|
|||
|
|||
Επιτέλους, γιατί αν κρατούσε λίγο ακόμα η αναζήτηση και η συζητήσεις περί καταλληλότερου . . . θα περπατούσαμε σαν καουμπόηδες.
Κώστα, καλοτάξιδη. Γιώργο, καλοξόδευτα. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
για να μην μου φύγει το καράβι για κάτω. |
|
|||
|
|||
καλοταξιδη ρε φιλε...να την χαρεις οσο μπορεις...
παντως οσων αφορα τον "απατεωνα" χωρις να ξερω για ποιον γινεται η κουβεντα, υπαρχει ενας στο Ηρακλειο ο οποιος την περιοδο που πουλουσα το v-strom μου, ειχε ανεβασει δικη του αγγελια με τις δικες του φωτο...οα με ειδοποιησε ενα φιλαρακι μου που γνωρισε την μηχανη ου, τον πηρα τηλεφωνο αμεεσως και στην αρχη το επαιξε τρελιτσα...οταν του εξηγησα ομως ποσα ειναι τα φωνηεντα καταλαβε και την εσβησε σε δυο λεπτα... |
|
|