|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: One more cup of coffee for the road
Γιώργαρε πάρα πολύ ωραίο και όμορφο ταξίδι!!!Πραγματικά μου άρεσε και χαιρόμουν που τα λέγαμαι και καθ' οδών!!!!
Στο επόμενο και γρήγορα!!! |
|
|||
|
|||
Ωραιοι,μπραβο και του χρονου
|
|
|||
|
|||
Πληρης και κατατοπιστικη περιγραφη!
Ειναι απιθανη η διαφορα στην εικονα απο το Μαυροβουνιο αναμεσα σε εσας που ησασταν στα παραθαλασσια με εμας που ημασταν τις ιδιες μερες στα βουνα του.. |
|
|||
|
|||
Να είστε Καλα και του χρόνου.Ειδες που ήρθε κι η σειρά σου?αξιζε η αναμονή,πολύ ωραία αφήγηση Γιώργο.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Last edited by Slane; 07-11-2013 at 16:54. |
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει λόγος για ευχαριστίες,,
,,μόνο χώρος για για τη βόλτα κ το θέμα σου.. Εχω μετανιωσει πολες φορες που δεν σας ακολουθησα για να σας ξεπροβοδισω ως ενα σημειο... ....η να σας συναντουσα αργοτερα Σεραγεβο για το τελικο κομματι της διαδρομης Next time Last edited by 264George; 07-11-2013 at 18:58. |
|
|||
|
|||
Γιωργο και Βασιλη μεσα απο την παρουσιαση του ταξιδιου φαινεται ποσο θελατε και ευχαριστηθηκατε αυτη την περιηγηση στα Βαλκανια.Ειναι σιγουρο οτι αν θα αλλαξετε κατι σε μελλοντικα σχεδια αυτα θα ειναι οι μερες ετσι ωστε να μην υπαρχει καθολου ανχος.
Και στο επομενο. |
|
|||
|
|||
Γιώργο απόλαυση και οι Φωτογραφίες και η περιγραφή Απόψε με ταξίδεψες εκεί που δεν καταφέραμε να πάμε με το Νίκο Αρχίζω να ονειρέυωμαι το επόμενο ταξίδι στα μέρη που επισκευτίκατε
Να είστε καλά να ταξιδέυετε |
|
|||
|
|||
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΩΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!
|
|
|||
|
|||
Άλλο ένα μπράβο ξανά από εμένα.
Η πρώτη βόλτα στο εξωτερικό είναι απόφαση και μένει στο μυαλό βαθειά χαραγμένη. Εύχομαι πολλές ακόμα εξορμήσεις έξω και μέσα στην Ελλάδα! |
|
|