|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: To GS Forum αντιμετωπίζει την κρίση...
Πολύ καλή ιδέα.Για άλλη μια φορά πρωτοπόροι
|
|
|||
|
|||
Μπράβο για την ιδέα...
Με τη σειρά μου λοιπόν,για τα ενεργά μέλη του GSforum ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη εκδηλώσεων γάμου βάπτισης εγκαίνια φωτισμός ηχητικά κτλ...Βασική προυπόθεση να είναι ελευθερη η ημερομηνία...!!! |
|
|||
|
|||
Η ιδεα εξαιρετικη και πολυ χρησιμη στους δυσκολους καιρους που ζουμε.Γι'αυτο λοιπον κι εγω με την σειρα μου κανω την εξης προσφορα:
Στις αναγραφομενες τιμες του παρακατω site,το οποιο ενημερωνεται σχεδον καθε εβδομαδα με νεα αυτοκινητα,θα παρεχονται οι εξης εκπτωσεις σε μελη του forum και μονο. α]Αυτοκινητα αξιας εως 5000euro,εκπτωση 8% β]Αυτοκινητα αξιας απο 5000euro εως 10000euro,εκπτωση 5% γ]Αυτοκινητα απο 10000euro εως 15000euro,εκπτωση 4% δ]Αυτοκινητα απο 15000euro εως 30000euro,εκπτωση 3% ε]Αυτοκινητα απο 30000euro και ανω,εκπτωση 2% Οι εκπτωσεις θα ισχυουν σε καθε περιπτωση αγορας αυτοκινητου,ανεξαρτητα τον τροπο πληρωμης.Οι περιπτωσεις τυχον ανταλλαγων,θα αξιολογουνται κατ'ιδιαν. Ελπιζω να μπορεσω να προσφερω κι εγω κατι σε οποιον ενδιαφερεται.Η αρχικη επικοινωνια παρακαλω ΜΟΝΟ μεσω π.μ. www.onewaycars.gr |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
μπράβο ρε παιδιά!μπράβο
@gazi συγχαρητήρια για την κίνηση αλλά είπαμε ρε αδερφέ!όχι και τζάμπα! |
|
|||
|
|||
μπραβο παιδια
|
|
|||
|
|||
Για ενήλικες, παιδιά και γονείς, που ζητούν κάποια ψυχολογική βοήθεια θα έχουν 10% έκπτωση επί των κανονικών τιμών.
Το ίδιο και στα σεμινάρια. Περισσότερα στο www.playtherapy.gr Last edited by peterv; 03-03-2011 at 03:46. |
|
|||
|
|||
Καλησπερα / καλημερα κι απο μενα σε ολους.
Πραγματι, πολυ αξιολογο θεμα για ολους μας, και ευχαριστουμε τους admin γι αυτη την πρωτοβουλια. Η εταιρεια Akeydor Ltd ειναι business to business μονο, και πραγματοποιει παροχη τεχνικων υπηρεσιων πληροφορικης σε δικτυα, υπολογιστες, κτλ, επι το πλειστον στον τομεα IT Security. Δεσμευομαι η εταιρεια να βοηθησει στις ελαχιστες δυνατες τιμες τις εταιρειες των μελων μας εφοσον χρειαστει και με ελαχιστη εκτπωση το 25%. Επισης αναπτυσσουμε Remote Support & Management εργαλεια για PCs, Servers και Mobile Devices (τα Smartphones που κουβαλατε - η λυση λεγεται Wisemo και NetOp). Δεσμευομαι στην χαμηλοτερη δυνατη τιμη για ολες τις λυσεις, με ελαχιστη εκπτωση το 25%. |
|
|||
|
|||
Καλημερα και απο μενα!!!
Θα υπαρχει και ανταγωνισμος λογικα :P Λοιπον. Απο μενα ως τεχνικος δικτυων και η/υ παρεχω τεχνικη υποστηριξη (hardware, ρυθμισεις δικτυων, καθαρισμος απο ιους κτλ, backup και μεταφορα σε νεο τερματικο κτλ) σε οικιακους χρηστες με αντιτιμο οτι επιθυμει ο καθενας. Επισης σε εταιριες (hardware, δικτυα, servers, καλωδιοσεις κτλ) σε τιμες προσιτες. Περισσοτερες πληροφοριες σε π.μ η στο τηλ μου στο προφιλ. Ευχαριστω. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Οικονομικές λύσεις για την κρίση. | Xanthi | Επικαιρότητα | 9 | 11-12-2010 14:10 |
Οι Γερμανοί επωφελούνται από την ελληνική κρίση | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 01-06-2010 16:41 |
Η κρίση χτύπησε και την KTM!!!!!! | arisxios | Διάφορα | 44 | 18-12-2009 08:03 |
Πώς θα βγούμε απ' την κρίση ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:24 |