|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Yamaha Super Tenere XTZ1200
|
|
|||
|
|||
2900?
super tenere... just unstoppable! |
|
|||
|
|||
ναι του χω δωσει κι εχει καταλαβει καπως.2950 σε 1,5 μηνα ειναι μια χαρουλα.
|
|
|||
|
|||
Εχει ακουστει απο πολλες ομαδες μοτ/των,οτι οσοι εχουν bmw gs 1200 κ θελουν να κανουν ενα μακρινο ταξιδι,ειναι αρκετα αγχομενοι,εαν θα τους βγαλει καποιο προβλημα.Αντιθετως εμπιστευωνται ποιο πολυ τις μοτο απο Ιαπωνια.....αυτο κυκλοφορει στην πιατσα.....τι να πω κ ποια θεση να παρω...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αν την έχεις και νιώθεις έτσι μη κάθεσαι, πούλα τη η αγορά είναι γεμάτη από 1200GS ανθρώπων που δεν κατάλαβαν ποτέ τι αγόρασαν |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
+1000 Προσωπικά, δεν κρατιέμαι μακριά της!!! Κάθε μέρα σχεδιάζω διαδρομές και προγραμματίζω γαμήλιο ταξίδι 7.000 χλμ ++ κατά Σεπτέμβρη σε Ευρώπη μερια.... Έχω 5500 χλμ σε 2 μήνες. Τα 4000 περίπου έγιναν σε 3 ταξιδάκια και στο Ακρόπολις, όπου της ήπια το αίμα σε χώμα και άσφαλτο. Δε θυμάμαι πόσες φορές 200σάρισα με χωμάτινα. Είδα 80 - 100 χλμ/ώρα στην ανάβαση για Λίμνες στο Καλίδρομο (από Παλαιοχώρι) ΔΙΚΑΒΑΛΟΣ!!! Ξέχασα το αντισπίν και έσβησε σε κακοτράχαλη ανηφόρα από το σπινάρισμα (λέμε για λουκια και νεροφαγώματα με πέεεετραααα), ούτε τα τακουνάτα δεν έφταναν. Τη λυπήθηκα. Βρήκε κάτω η ποδιά, μου την ίσιωσαν στην αλλαγή λαδιών. Κιχ δεν έκανε. Δεν έχω δείγμα που να με αγχώνει.... Τηνε γεμίζω μπερζίνα και πάμε Νορβηγία τώρα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
το tenere οπως και να χει ειναι νεο μηχανακι σχετικα και σαφως καμια μα καμια on/off δεν μπορει να χτυπησει το gs. επισης,μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειμαι απο τους πολυ <<λοξους>> αγοραστες-πελατες.και τι εννοω?αν κατι δε μου αρεσε θα το ειχα σουταρει. δε καθομαι να σκεφτω και να φιλοσοφισω.δε μας κανεις?τον πουλο.προς το παρον καλα παει,αλλα το μελλον θα δειξει. οπως και να χει παντως.ολες οι αντιπροσωπειες κανουν τις παπιες στα δυσκολα,σου βγαζουν λιγο το λαδι.δεν ειναι μονο η bmw.ακουσα κι αλλα περιστατικα. επισης για το θεμα μου,επειδη ειμαι συνειδητοποιημενος αγοραστης,πουλησα την δικια μουγιατι και περα απο την βλαβη που εβγαλε,προσωπικα ψυλλιαζομαι και κατι αλλο...πολλαπλασιαστη.ομως πλεον δεν ειναι θεμα μου και σιγουρα αφορα τον καινουριο.συνηθως παντως οταν εχω μια υποψια πεφτω και μεσα. οπως και να χει κοιταμε πλεον το μελλοναιντε με το καλο να δουμε και το gs1300 κι ας αφησουμε παλες κακιες πληγες και αναμνησεις. ως τοτε...το θεμα εδω ειναι για το super tenere. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
YAMAHA XTZ 250 TENERE!!! | Fuji | Άλλες εταιρίες | 14 | 21-01-2011 22:55 |
SUPER TENERE 1200 Test Ride | Translatoras | Άλλες εταιρίες | 17 | 20-09-2010 00:39 |
Έκανα Test Ride στο SUPER TENERE 1200 | γιαγια αρκουδα | Άλλες εταιρίες | 13 | 11-07-2010 20:01 |
bmw s1000rr & νεο yamaha tenere | Corsair | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 28-05-2010 18:04 |
super tenere 2010 | wet & dirty | Άλλες εταιρίες | 61 | 22-04-2010 19:43 |