|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αστράφτουν τα φλας στην Περιφερειακή Υμηττού
Απόσπασμα:
Το θέμα είναι: μπορείς να πας με 80 στην περιφεριακή Υμμητού? Νοουμένου ότι οδηγείς κάτι σύγχρονο, είτε σε αυτοκίνητο, είτε σε μηχανή. Και πάντα σε λογικό πλαίσιο. Με ένα μέσο 1600αρι, δεν τηρείται αυτή η ταχύτητα, εκτός αν είναι το μόνο σου μέλημα, ή διαθέτεις cruise control! Τα ίδια και για ένα μηχανάκι από 600κ.εκ. και πάνω. Ας βάλει 90χαω και με το +10% "ανοχής" που είναι σαν άγραφος νόμος, η κατάσταση παλεύεται. Με έχουν σταματήσει κι εκεί (ευτυχώς ήταν μπλόκο και μίλησα...) με 105χαω. Αλλά το όριο είναι 60 σε όλη την περιφερειακή!!! Είναι υπερβολικό, τουλάχιστον! Ευτυχώς με τη στάση μου και την ιδιότητα - δεν το κρύβω-, τη γλίτωσα με ένα μικρό πρόστιμο 40€ για υπέρβαση ορίου ταχύτητας, ελάχιστα πάνω από τα 60..... Ασφαλώς τους ευχαρίστησα τους ανθρώπους , γιατί αυτοί δεν βάζουν τα όρια... Δε φταίνε και μάλιστα καταλαβαίνουν την πίκρα! |
|
|||
|
|||
Λογικότατο το βρίσκω. Τις πρώτες φορές που μπήκα στη Υμηττού ξαφνιάστηκα σε κάποια σημεία που ενώ είχα ανοίξει αρκετά στις ευθείες είδα καμπές, κάποιες σχετικά κλειστές, κάτι που δεν είχα συνηθίσει στην Αττική Οδό προς Ελευσίνα. Τα όρια δε φτιάχτηκαν με βάση μόνο εμένα ή εσένα. Ούτε με βάση το GSXR 1000. Ρίχτε και μια ματιά ποιός κυκλοφορεί γύρω μας. Θέλει κανένας να μπει περιφερειακή Υμηττού την ώρα που θα ξαμολύσω μέσα τη μάνα μου με το Atos και θα της πω "πήγαινε με 120 παντού,κρατάει" ?
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για να καταλάβω δηλαδή.... Αν είμαι κουρασμένος, ή αν το αυτοκίνητό μου είναι χρέπι, ή αν πήρα το δίπλωμα χθες και κινούμαι στην ΕΟ με όριο 120, θα πρέπει να πηγαίνω με 120? Με υποχρεώνει κανείς να πηγαίνω πάντα με το ανώτατο όριο? Διδάσκεται πουθενά κάτι τέτοιο και το έχασα? Η "Χ" μαμά με το άτος, το ματίζ κλπ, ας πάει όσο θέλει -αρκεί να πηγαίνει δεξιά. Αν υπάρχει όριο 100 και κάποιος αισθάνεται άνετα με 60, ας πάει με 60, αλλά πάντα δεξία.... Όταν όμως υπάρχει όριο 60 σε ένα δρόμο που κινείσαι άνετα με 90+ (χωρίς κανένα μα κανένα κίνδυνο) και αποτελεί και ποινικό αδίκημα (όχι κυριολεκτικά, αλλά σε επίπεδο προστίμου και μήνες χωρίς δίπλωμα....) η υπέρβασή του, τότε είναι έγκλημα εκ μέρους της πολιτείας και εναντίον των πολιτών. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ελάχιστοι ρυθμίζουν την κίνησή τους σύμφωνα με το τί οδηγούν, την εμπειρία τους, το δρόμο και την κίνηση.Πιστεύω ακράδαντα ότι εάν αύριο το πρωί η ΑΟ έβαζε όριο τα 160 χλμ, ελάχιστοι από αυτούς που θα μπαίνανε θα έβγαιναν (οδηγώντας). |
|
|||
|
|||
Συνηθως και στον κενρικο αξονα της Αττικης οδου εχουν τα ρανταρ στις φωτεινες επιγραφες (φορατε κρανος , ατυχημα στην εξοδο ταδε κτλ).
καποια σημεια που εχω εγω δει ειναι ¨39,5 29,6 19,6 15,2 16,2 χιλιομετρα στις πινακιδες αυτες. "Θανατηφορες " και "κακιες" ειναι αυτες στη μεγαλη ευθεια του alpha στο 39,5 και στα δυο ρευματα γιατι το οριο ειναι 110 κ πας χαλαρα 140. εγω την εφαγα με 190 αργοπορημενος κ αγχωμενος. Η φωτο ειναι απο ψηλα. αυτα. Προσεχως μασκα "Zorro" σε πινακιδες και στο αμαξι κ τη μηχανη. περιμενω προτασεις. |
|
|||
|
|||
Δηλαδη δεν θα βρειτε ποτε ρανταρ στις απλες μεταλικες πινακιδες ενδειξης.
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι στάνταρ, πάντως φαίνονται αμα περνωντας τις πινακίδες γυρίσεις το κεφάλι σου και τις κοιτάξεις...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τι ειναι η μασκα ζορο? Ευχαριστω.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για 4 χρόνια έπρεπε να σου πάρουν το δίπλωμα, οχι για 4 μήνες, και δεν κάνω πλάκα ... |
|
|||
|
|||
Την περασμενη εβδομαδα (18/7/13) με ειδοποιησαν τηλεφωνικα απο το ΑΤ Κορωπιου για κλιση ταχυτητας απο ρανταρ της Αττικης οδου στην ευθεια του Alpha.
Πηγα παρελαβα την κλιση 350 Ευρω - 50% για αμεση πληρωμη και μου εδειξαν και της φωτογραφιες 1 ολοκληρη 1 με ζουμ στο αριθμο κυκλοφοριας απο τον Απριλιο 2013 αρα η κλιση μου ηρθε με τριμηνη καθυστερηση, οι φωτογραφιες απλα πεντακαθαρες !!! ημουν και με τριβαλιτσο αρα γυρναγα απο ταξιδι. Το οριο 110 εγω πηγαινα 170... μου ειπαν να αναμενω ειδοποιηση για παραδωση του διπλωματος για 60 ημερες, το παραδοξο ειναι οτι αναφερει οτι δεν εχει βαθμους "point system" Αυτα για τον μονο δρομο του λεκανοπεδιου που μπορεις να "υπερβαλεις ελαφρως" με ασφαλεια |
|
|