|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ανάκληση μοντέλων BMW!!!!!!!!!!!!
το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ειναι βαζελος!
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=ntinopoulos;46378]το χειροτερο βεβαια ειναι οτι ειναι βαζελος!
ααααααααα μαλιστα τωρα καταλαβα.ε τι να πεις ολοι εχουμε ελλατωματα. |
|
|||
|
|||
Δηλαδη υπαρχει μηχανακι που να μη χαλαει η να μη βγαζει καποιο ειδος προβληματος???????????
Γιατι εγω δεν το νομιζω και αμα κατσω να τα αριθμησω θελουμε αρκετες ωρες.... Οτι μαρκα και να ειναι.... |
|
|||
|
|||
Doctor speaking!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τα Γιαπωνέζικα έχω ένα GSXR 600 Κ6 στο υπόγειο με σπασμένο πλαίσιο και η εταιρεία έκανε ανάκληση 5 χρόνια μετά την παραγωγή των Κ5,Κ6 που είχαν πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
πλάκα κάνεις!
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα προβλήματα που αναφέρεις στο GSA είναι... όχι προβλήματα! - Μια μπαταρία (δηλ. αν πάθεις λάστιχο πάλι φταίει η BMW;...) - Το imob. ring που αλλάχτηκε... προληπτικά; Δηλ. δεν είχε κάτι αλλά "μήπως πάθει"; Επίσης να σημειώσω πως μου κάνει εντύπωση ένας άνθρωπος από K1200GS να πηγαίνει σε S και μετά σε... GSA... Σίγουρα ξέρεις τι θες από μια μηχανή; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτά ως εδώ... |
|
|||
|
|||
Πριν αγορασω την 1200GSA και για χρονια περιπου με τα σαλια να τρεχουν , γυρναγα απο site σε site Γερμανιας και Αμερικης . Δεν διαβασα κατι που να με αποτρεψει απο την αγορα της .
Ναι ιστοριες φρικης διαβασα , ναι χαζα προβληματα για το κοστος της και το ονομα της διαβασα , αλλα τιποτα με συχνοτητα και σοβαροτητα για να κλεισω τα ματια μου στις σειρηνες.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ανάκληση BMW F650GS | arisxios | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 04-04-2009 21:22 |
Ανάκληση μοτοσικλετών της BMW | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 28-01-2009 16:29 |
Ανάκληση ΒMW f650gs | vtheo | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 9 | 23-01-2009 23:28 |
Ανάκληση μοτοσυκλετών BMW F800S & F800ST | Nikos | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 1 | 22-12-2008 13:45 |