|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΦΙΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΟΤΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 28/10 ΔΕΥΤΕΡΑ
Και -πολύ- λίγες από μένα. Βασικά απόλαυσα την διαδρομή και δεν τράβηξα φωτογραφίες (αν και με την ταχύτητα που πηγαίναμε θα μπορούσα να τράβαγα και να ανέβαζα συγχρόνως στο photobucket)...
Όλοι στην σειρά όπως επιβάλλουν οι κανόνες μιας εκδρομής. Μόνο ένας έχει το νέο του απόκτημα ανάποδα.. Ο πλοηγός vasorfa eftixis spitiko kyma too MANOS2013 Black Shadow Ο νέος φίλος Σταύρος Και η αφεντομουτσουνάρα μου με τον jmar στο βάθος να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια ακούγοντας ιστορίες από τον spitiko! Κι όποιος αμφιβάλει να και το γενεαλογικό δένδρο! Αν και -όπως είπαμε και παραπάνω- πηγαίναμε σαν τις κότες και αφού γλίτωσα και από τον τοίχο και από το αγροτικό έχω να δηλώσω πως πέρασα μια πολύ ευχάριστη Κυριακή με εξαιρετική παρέα με πολύ γέλιο και χωρίς (άκουσον άκουσον) πολιτικές συζητήσεις! (Βρε, κάτι έπαθαν αυτοί! ) Και στην άλλη με το καλό κοπέλια! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τον τοίχο... θα πω καμιά κουβέντα στον ξάδερφο που τον έχτισε εκεί που τον έχτισε... Ευτυχώς που δεν σηκώθηκε το 800, θα είχα γίνει χαλκομανία!! Καλή τύχη!!! Και στους δύο σας! Last edited by yns; 27-10-2013 at 23:05. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μα τι έγεινε στην επιστροφή συνηθησες το χασμουρητό Σας έχασα Μάλλον έτρεξα λιγο παραπάνω Και στην άλλη με το καλό και με το νέο σου εργαλείο Φασαρτζή μηχανόβιε (λόγω εξάτμησης) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Πάντως θα την ξαναταπώσω, μου πήρε τ'αυτιά... |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ευτυχώς που με πήρε το πρωί ο gelasios κ μίλησα με τον Ευτύχη κ μου είπαν για την εξόρμηση ειδάλλως χαμπάρι δεν θα έπαιρνα
Πολύ χάρηκα που σας είδα καθώς επίσης και για την γνωριμία με κάποιους που δεν γνώριζα. vasorfako thanks για το κέρασμα.... Γιάννη YNS σ ευχαριστώ που συνόδευσες το φίλο μου το Σταύρο μέχρι το Ηράκλειο. Νόμιζα ότι ήταν πίσω μου καθ όλη τη διαδρομή αλλά τελικά ήταν ο kyma too (μάλλον ). Ακολουθούσα τον Ευτύχη κ στο τέλος χαθήκαμε ... |
|
|||
|
|||
Μπραβο παιδια,δυστυχως δεν μπορουσα να ερθω.
|
|
|