|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: τρέμουλο με Metzeler Tourance
Καλήμερα ζω για την ημέρα που θα λιώσουν τα EXP της νέας μου GSA και θα τα αλλάξω ξανά για τα αγαπημένα μου ANAKEE II
|
|
|||
|
|||
To gs ειναι στον γιατρο για να δουμε τι θα μας πει σε κανα 2ωρο θα με παρει τηλ
|
|
|||
|
|||
Το τηλ εφτασε και η απαντηση:Eιναι στραβες οι ζαντες! Και βαλαμε και 5gr ακομα στην πισω.......Πως ειναι δυνατον ρε παιδια ενα μιχανακι με ΣΤΡΑΒΕΣ ζαντες και ΠΑΛΙΑ λαστιχα να ειναι καρφι και οταν μπουν ΝΕΑ λαστιχα ΙΔΙΑΣ μαρκας να ψαρευει;;;;;;;; Το βραδυ που θα μου το φερει και θα το παω βολτα θα σας πω τι παιζει και αν εστρωσε
|
|
|||
|
|||
τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου ξανα........
το ιδιο εργο παιζεται πολλες φορες,καντο βολτα και αμα κουνανε ζητα να σου αλλαξει λαστιχα χωρις να κανεις πισω η αλλη μαρκα αν θελεις,το οτι οι ζαντες ειναι στραβες απο την μανα τους το ξερουν και οι πετρες. |
|
|||
|
|||
Τους είπες τον προβληματισμό σου;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
..και όταν στη ζυγοσταθμισε αλλάζοντας ελεστικά, γιατί δεν προέκυψε θέμα με το πόσο ίσιες είναι οι ζάντες ??? ..τώρα έβαλε επιπλέον 5gr, γιατί δεν τα έβαλε από την αρχή ?? ..γιατί πρέπει να "κινδυνεύσω" στα 160χλμ για να τσεκάρω το καλώς έχειν ? |
|
|||
|
|||
Nαι!!!!!!!!!!!!! Θελεις να ακουσεις την απαντηση: Το παλιο λαστιχο ειχε αγκαλιασει τις ΣΤΡΑΒΕΣ ζαντες και για αυτο δεν κουναγε το gs ενω το νεο θα αγκαλιασει και αυτο αλα πιο αργα!!!!!!!!!! Τα σχολια δικα σας.............
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αυτό το "αγκαλιάσει" τί σχέση έχει με τους νόμους της Φυσικής ????? π@π@ριές είναι όλα αυτά.... πρέπει να υπάρχει εξήγηση....δεν είναι κακό να μας πουν ότι πχ δεν έγινε σωστά η ζυγοστάθμιση στην αρχή... |
|
|||
|
|||
Εσυ λες να φταιει το + - 5γρ;
|
|
|||
|
|||
τα ιδια ακριβως μου ειπε και εμενα και με τα χιλια βασανα εχω αλλαξει και το μπρος και το πισω(αμα ειναι να στρωσει στα 5000 χλμ χαιρετισματα,θα δαγκωνεις ταυτοτητες μεχρι τοτε?)πες να σου το αλλαξει αλλιως παρε την ιντραμοτο(το μονο καλο οτι ακουν και εξυπηρετουν)
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 02:13 |
Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 19:11 |
Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 23:07 |
BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 01:17 |
..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 09:38 |