|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτό & video από "Πίττα τσι Κρήτης με ρακή - 23,24,25 M
Παντα τετοια
Και του χρονου με το καλο!!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Παρα το ότι δεν μπορεσα και εγω να είμαι στην όμορφη παρέα σας, ειδα τις φωτογραφίες, νοσταλγησα τον τόπο μου και το μόνο που μπορώ να πω είναι ενα μεγάλο μπράβο στους Γιαννηδες και όλα τα άλλα κοπέλια για την οργανωση.
Ειδα οτι περασατε φανταστικά και ομολογώ οτι ζηλεψα παρα πολύ. Και του χρόνου να εισαστε καλα Γιαννηδες, την υγειά σας να εχετε. Του χρονου δεν προκειται να το χάσω αυτο με τίποτα....... |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Φωτό & video από "Πίττα τσι Κρήτης με ρακή - 23,24,25 MAΡ 2012"
Επειδή ποτέ δεν είναι αργά ....μερικά ντοκουμέντα κι απο μένα!!
όλους για την φιλοξενία, όλα ήταν καταπληκτικά. Και του χρόνου με το καλό να ξαναανταμώσουμε. |
|
|||
|
|||
Ωραιος ο Λευτερης!!!!!
|
|
|||
|
|||
Κάποιες φωτό και από εμένα, με καθυστέρηση βέβαια, αλλά ας με συγχωρέσουν οι φίλοι, δεν γνώριζα τεχνικά τον τρόπο.
Το καταπληκτικό 5άστερο ξενοδοχείο που μείναμε. Στο παραδεισένιο Ελαφονήσι Με καλή διάθεση και λίγα υλικά στήνονται οι καλύτερες στιγμές. Οι ρακές μας στο Ελαφονήσι Η επιγραφή από τον τάφο του Βενιζέλου, για να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Η θέα από το ακρωτήρι Χανίων. Η αγορά των Χανίων. Το ρολόι της αγοράς Χανίων Στο δρόμο για το Ελαφονήσι Arkas επί το έργον Τι σχόλια να κάνει κανείς για την ομορφιά αυτή-Ελαφονήσι Η παρέα στο Ελαφονήσι Η θάλασσα των Χανίων Μαντινάδες στον Ιορδάνη Μονή Χρυσοσκαλίτισσας Μονή Χρυσοσκαλίτισσας |
|
|||
|
|||
Τσιμπήσαμε λίγο..... Ίσως όχι τόσο λίγο........ Οι οικοδεσπότες Και ξανά Φοβερά τα ξεροτήγανα του spitiko |
|
|||
|
|||
Γεια σου ΚΡΗΤΗ με τις ομορφιές σου!!!!!!!!!! |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φωτό & video από "Πίτα γύρ(ω)....από τη λίμνη με φλουρί - 16,17,18 MAΡ 2012" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 273 | 10-04-2012 12:20 |
'Ενα "εναλλακτικό" μουσικό video για το περιβάλλον ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Περιβάλλον | 6 | 14-08-2011 18:25 |
'Ενα "εναλλακτικό" μουσικό video για το περιβάλλον, με τη συμμετο | pirate | Περιβάλλον | 9 | 14-07-2011 17:09 |
Έκαναν πίσω οι Τούρκοι για την "απόβαση" σε Φαρμακονήσι - Αγαθονή | SenseiG | Επικαιρότητα | 9 | 25-05-2011 17:41 |
Η "επί χρήμασι εκδιδόμενη κυρία" στο Αφγανιστάν | Adrian | Χιούμορ | 8 | 13-01-2010 11:53 |