|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ενδιαφέρον για αγορά GARMIN ZUMO 660
gsmaniac..... αν χρειαστείς βοήθεια για το συγκεκριμένο θέμα, μου λες.....και εγώ δεν είμαι προγραμματιστής αλλά θα τη βρούμε την άκρη
...και είπα ...ότι θα βρούμε αυτά που χρειάζεσαι, δεν είπα πώς... δεν μίλησα ούτε για νόμιμες αλλά ούτε και για "παράνομες" λύσεις... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
αλλα προτιμω να λειτουργω,χωρις.....ακρεςο λογος ειναι,οτι ταξιδευω πολυ και προτιμω ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ λυσεις.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
- Η συσκευή 460 ευρώ (με εγγύηση επίσης διετή αλλά με ταχυδρόμηση στην αγγλία) - Οι χάρτες που θα έχει φορτωμένους είναι οι Ευρωπαικοί της Garmin (αν ταξιδέψεις εξωτερικό θα αναγκαστείς κι εσύ να τους βρείς) - Ο χάρτης Ελλάδας βρίσκεται πολύ ευκολότερα στο δίκτυο κι από το DVD της Τζούλιας (από μας βέβαια κανείς δεν το έχει δεί και κανείς μας δεν έχει κάνει ποτέ του χρήση "σπασμένων" προγραμμάτων από το δίκτυο) αλλά ακόμα και αν θέλει κανείς να είναι απόλυτα εξασφαλισμένος, ηθικός και νόμιμος μπορεί να τον αγοράσει City Navigator® Greece NT 2010 από εδώ πχ https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=66656 στα 49,99 Δολλάρια ή ..27 Ευρώ. Γιατί να δώσω ..120 ? Τα συμπεράσματα δικά σου.. Kι επιπλέον έχει καταντήσει κοροιδία να χρυσοπληρώνουμε το ίδιο πράγμα στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη! Ούτε εθνικό μας προιόν είναι το GPS για να υποστηρίξω τη χώρα μου σαν χώρα παραγωγής, ούτε βλέπω το λόγο να μην δουλέψει επιτέλους ο νόμος της αγοράς και σε κάποια πράγματα υπέρ μας! Last edited by Carduelis; 22-03-2010 at 23:22. |
|
|||
|
|||
και εγω μέσα για αγορα απο Ελλαδα....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αυτός ο χάρτης δεν έχει σχέση με τον Autodrive, είναι μόνον ο βασικός Ελλάδας.. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GARMIN ZUMO 660 | MHTSOS | Πλοήγηση - Hardware και Software | 62 | 12-03-2013 00:25 |
Ζητηση GARMIN ZUMO 400 | κουτσαφτης βασιλης | Ζήτηση | 2 | 04-01-2010 02:03 |
Ενδιαφέρον site για BMW. | S.T | Τεχνικά θέματα διάφορα | 12 | 12-11-2009 09:20 |
Πώληση GPS Garmin Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις GPS & ενδοσυνεννοήσεων | 14 | 16-06-2009 10:01 |
Πωλείται βάση Touratech για Zumo 550 | Jefe | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 31-05-2009 13:59 |