|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Η ώρα της κρίσεως έφθασε.
Η λίστα συμπληρώθηκε. Παρακαλώ όποιος από τους αγαπητούς φίλους που παρήγγειλαν την ενδοσυνεννόηση έχει την ευγενική καλοσύνη να μαζέψει τα χρήματα να το δηλώσει ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αγορά! BT2 Twin set 1. Arkas 2. ntinopoulos 3. george h 4. TEOSS 5. EOD-K9 6. Kifinas 7. fidemporas 8. Alfa7 9. -<>- 10. danaos 11. funkypervert 12. 1200GS 13. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 14. -<>- 15. Syan. BT2 Single 1. S.T. 2. gelasios 3. Jorge 4. fmargaritis |
|
|||
|
|||
Θα μπορουσα να μαζεψω τα χρηματα εγω δινοντας σας εναν λογαριασμο να μου τα κανετε καταθεση ο καθε ενας ξεχωριστα με ονοματεπωνυμο, και οταν τις παρω να συναντηθουμε να σας τις δωσω.
Εαν συμφωνειτε πειτε μου για να σας δωσω λεπτομερειες. Last edited by 1200GS; 06-04-2009 at 15:57. |
|
|||
|
|||
Παίδες είμαι και εγώ μέσα στη λίστα για twin.
Επειδή είμαι μακρυά, αν θέλει ο Γιώργος, να του καταθέσω κατευθείαν τα χρήματα και να μου το στείλει, διαφορετικά να τα καταθέσω σε όποιον αναλάβει και να μου το στείλει εκείνος ή αν βαριέται να το στείλει, θα βρούμε κάποιον τρόπο. |
|
|||
|
|||
Όποιος είναι να τα μαζέψει θα τα στείλει και σε μας τους μακρινούς ??
(εννοείτε ότι τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εμάς ) |
|
|||
|
|||
BT2 Twin set
1. Arkas 2. ntinopoulos 3. george h 4. TEOSS 5. EOD-K9 6. Kifinas 7. fidemporas 8. Alfa7 9. -<>- 10. danaos 11. funkypervert 12. 1200GS 13. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 14. -<>- 15. Syan. 16. platon BT2 Single 1. S.T. 2. gelasios 3. Jorge 4. fmargaritis Έτσι που το πάμε θα πρέπει να κάνει κι άλλη έκπτωση ο Γιώργης |
|
|||
|
|||
Επειδη Το Πασχα θα ηθελα να το εχω, ας αποφασισουμε ποιος θα μαζεψει τα χρηματα.
Σε περιπτωση που θελουν καποιοι να τους ερθει μεσω courier, ενημερωνω οτι εχω εκπτωση στις αποστολες της Speedex επειδη συνεργαζομαι με την εταιρεια και μπορω μετα χαρας να τους τα στειλω. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συνεννοήσου με Arkas που ειναι ο Arkas μας τον κλέψανε ?? |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη (1200GS) για την ευγενική προσφορά του να μαζέψει τα χρήματα για τις ενδοσυνεννοήσεις.
Καταθέτουμε λοιπόν τα χρήματα που μας αναλογούν σε λογαριασμό που θα μας στείλει ο Παναγιώτης με Π.Μ. και υποχρεωτικά αναγράφουμε και το ονοματεπώνυμό μας καθώς και το nickname μας. Μόλις μαζευτούν τα χρήματα από όλους τα παραδίδει ο Παναγιώτης στον Γιώργο Σαββίδη και συζητούμε μετά τον τρόπο αποστολής για τους εκτός Αθηνών (αποστολή από τον Γ. Σαββίδη ή από τον Παναγιώτη μέσω Speedex). Για τους Αθηναίους θα ορισθεί ημέρα και ώρα παραδόσεως. Το πιθανότερο σε έναν καφέ. Όσο συντομότερα τακτοποιήσουμε το οικονομικό, τόσο συντομότερα θα παραλάβουμε! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέσο 3 way λειτουργίας 3 κράνη Μέσο σύνδεσης pmr έως 202 μοτο Απόσπασμα:
Για τους φίλους που μένουν σε άλλες πόλεις …….. Μπορούν να καταθέσουν σε λογαριασμό που θα τους δώσω και να τα στείλω με Ε.Λ.Τ.Α κόστος 5 ευρώ Αν το κόστος είναι χαμηλό μέσο του φίλου Παναγιώτη με την SPEEDEX σας το προτείνω ( γρήγορη παράδοση στο σπίτι σας ) Ακόμη μπορώ σε όσους θέλουν να κάνω την αρχική φόρτιση στις συσκευές και να τις τσεκάρω στις βασικές λειτουργίες ……. όποιος θέλει να το κάνω ας μου στείλει πμ η μαιλ ( η αρχική φόρτιση είναι 6 ώρες …..για αυτό μόνο για τους φίλους από άλλες πόλεις ……) Στον φίλο που θα παραλάβει τις υπόλοιπες και του Δημήτρη (Arkas ) θα τους κάνω την εγκατάσταση στα κράνη τους για να σας δώσουν πληροφορίες με την εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες των συσκευών …..( για τους υπόλοιπους μην αγχωθείτε < οι συσκευές συνοδεύονται με λεπτομερείς οδηγίες χρήσης και εγκατάστασης > ) |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μπορούμε και οι Αθηναίοι να σου καταθέσουμε τα χρήματα σε λογαριασμό ή να περάσουμε από το κατάστημά σου; Και εάν ναι, τότε να αποδεσμεύσουμε τον Παναγιώτη... |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 19:44 |