|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Αίτημα διαγραφής μέλους !!!
Ναι ρε παιδιά συμφωνώ απολύτως αλλά διαβάζω και κάμποσους οι οποίοι δεν τον αντιμετωπίζουν και σαν κάποιον που δεν ξέρει τι λέει αυτόν τον τύπο και απορώ γιατί;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Βέβαια μια "απάντηση" που μπορεί να πει κάποιος είναι "ναι οκ αλλά θα προτιμούσα να το ξέρω ότι γίνεται αυτό αν γίνεται και να το κάνω με την καρδιά μου ή αν δεν μου αρέσει να πάω σε άλλες παραλίες". Από εκεί και πέρα δεν βλέπω λαϊκό δικαστήριο (και ελπίζω να μην εννοείτε και εμένα!), είπα ότι όπως έχουμε το τεκμήριο της αθωότητας για τον καθένα, έτσι να το έχουμε και για τον napo (που εγώ ξέρετε αν και πόσο συμπαθούσα... δηλαδή όχι). Εσείς λοιπόν που τον ξέρετε καλύτερα, τον θεωρείτε χαζό; Τον θεωρείτε ότι του την βάρεσε; Ίσως έχει κάνει λάθος, ίσως παίζει κάτι άλλο. Εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ (άλλο τι υποθέσεις κάνει ο καθένας για τον εαυτό του). Πριν μάθουμε κάτι χειροπιαστό, ας μην βγείτε με τα δαδιά και τις τσουγκράνες... αυτό έχω πει μόνο. Αλήθεια ξέρουμε αν έχει γίνει τίποτα από όσα είπε ότι θα κάνει ο napo; (admins? Δεν ενημερώνετε;...) Γιατί αν έμειναν αυτά στον αέρα αυτά που είπε ότι θα κάνει, καλύτερα να μπει να εξηγηθεί (γιατί φυσικά έχει εκτεθεί) - και μετά ας ξαναφύγει. Αν ΔΕΝ έμειναν στον αέρα, καλό είναι να ξέρουν τα μέλη σας (admins) τι αντιμετωπίζετε και ας στηρίξει ο καθένας ότι θέλει. Last edited by NLS; 29-05-2013 at 23:26. |
|
|||
|
|||
δεν μπορω θα σκασω αν δεν μηλησω.....................
δειαλημαααααα!!!τσιπσ καραμελες πατατακιαααααα!!!σαμαλι κοκ και σπορια!!! εδω και πολες μερες εχουν πωνεσει τα ματακια μου να διαβαζω την ψηχοθεραπια του ναπο να ειμαστε καλα πολυ γελιο........!!! οχι και να το παρουμε στα σοβαρα ολο αυτο το σοου!!!για να κανουμε και καμια βολτουλα!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο........
|
|
|||
|
|||
καλή η πα παρα αλλα να υπάρχει και σαλάτα στο τραπέζι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ε Λ Ε Ο Σ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Επέστρεψες για να μας θυμίσεις τον πλάγιο λόγο, τα ναι μεν αλλά, τα όχι έτσι αλλά γιουβέτσι, και τελικά αφήνω και κάποια υπονοούμενα γιατί όλο και κάποιος χαλβάς θα τα φάει λυπήσου την νοημοσύνη μας Υ.Σ. Μην μπεις στο κόπο να μου απαντήσεις θα πάει άπατο |
|
|||
|
|||
Πλάγιος λόγος; Υπονοούμενα;
Τι να πω - τα posts εκεί είναι. Έχω ξεπεράσει το να με ενδιαφέρουν/επιρρεάζουν τέτοιες απόψεις. Παραείμαι καθαρός για κάτι τέτοιο (και το ξέρω εγώ και οι άνθρωποι που με ξέρουν, όπως και εσείς ορκίζεστε σε κάποιους άλλους). Και το "φίλε" μαζί με πασάλειμμα με σκ*τά, δεν πάει. Έτσι δεν είναι; |
|
|||
|
|||
Το κουράσατε, γενικώς.
|
|
|||
|
|||
Γλυκοχαραμα....
Ανεβαίνεις ψηλά... Καταπίνεις ατελειώσεις στροφές... Σταματάς... Ακούς τα μεταλλα να κρυωνουν... Ανάβεις τσιγάρο... Τραβάς τζούρα... ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ Η καυτρα καίει τη γοπα... Τελείωσε κιόλας; Τόσο σύντομα; Πρόλαβες; Έζησες; Ανάβεις τσιγάρο... Τραβάς τζούρα... ΑΝΑΠΟΛΕΙΣ Μικρή η ΖΩΗ Λίγες οι ΣΤΙΓΜΕΣ |
|
|