|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: και γ@μω τα λαδια....
Τα ορυκτελαια έχουν καταργηθεί...
Εγω έβαλα απο την αρχή τα ημι-συνθετικά και είμαι πολυ ευχαριστημένος Δεν μου έχει κάψει γραμμαριο(αλλαγή κάθε 5000) Ότι άλλο θέλεις πες μου.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Eγώ δεν εκφράζω καμια ανησυχία αφού το λάδι πληρεί τις προδιαγραφές. Απλά είναι ή πρώτη εντύπωση που ακούς το μοτέρ να δουλεύει όμορφα στα πρώτα χιλιόμετρα.Εδώ δεν το ένιωσα και επιπλέον χθες που ανέβασα το φίλο μου το Βαγγελάκη, ο οποίος είναι 130 κιλά και μετακινηθήκαμε στην πόλη για 3km περίπου χωρίς μποτιλιάρισμα και με θερμοκρασία περιβάλλοντος 5C πήρε μια γραμμή επιπλέον. Αυτά που με ανησύχησαν και δεν προτείνω σε κανένα είναι τα ΜΟΤUL 5100 15W50. Τουλάχιστον για τα μοντέλα χωρίς DOHC. Θα μου τα πεις την Κυριακή από κοντά!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Για γίνε πιο συγκεκριμένος γιατί τα φοράω για 25.000km και είμαι κατευχαριστημένος (με DOHC βέβαια)... και από πλευράς μπαρών θερμοκρασίας και ΒΕΒΑΙΑ από πλευράς θορύβων... Από κάψιμο... περίπου 150-300ml/5.000km...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Tα έβαλα στην προηγούμενη αλλάγη, συμπλήρωσα γύρω στα 600ml. Από τα 5000km, δυστυχώς, πάνω από τα μισά έγιναν στην πόλη με θερμοκρασίες 0-10C, πολλά σταματήματα ξεκινήματα και χωρίς ο κινητήρας να προλαβαίνει να πιάσει τη σωστή θερμοκρασία. Περισσότερες μπάρες θερμοκρασίας δεν μου άναψαν όταν ζεσταινόταν κανονικά, αλλά σε μποτιλιαρίσματα, εκτός από το κλασσικό κροτάλισμα κουδουνιζαν τα εντόσθια του μοτέρ. Βγάζοντας τα καπάκια στην τελευταία αλλάγη είδα πως ήταν γεμάτα με τη γνωστή λευκή κρέμα και σε κάποια σημεία είχε δημιουργήσει και φιλμ.Φωτογραφία δεν έβγαλα |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
600 ml.........καθε 5000???????
αν ταξιδευες ποσα ml.....θα συμπληρωνες???????? |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μέτρησα συμπίεση και στους κυλίνδρους και είναι μια χαρά!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαίνω για ποια "κρέμα" μιλας...
|
|
|||
|
|||
Με προηγούμενα λάδια,τι συμπεριφορά είχες;;;;
|
|
|||
|
|||
Θα τη δεις στην τάπα λαδιού, εμφανίζεται το χειμώνα όταν τα λάδια δεν προλαβαίνουν να ζεσταθούν σωστά, κυρίως σε μικρές μετακινήσεις.
|
|
|||
|
|||
Και εγώ τα Motul 15-50 φοράω και τον Νοέμβριο που τα άλλαξα είχε στην τάπα κρέμα ''φραπέ''! Είναι κακό αυτό?
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καθε Ποτε να αλλαζω τα λαδια στο bmw r1100gs ?? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 10-04-2010 23:29 |
Γ...μω τα κινητα σας.! | stukas | Μου τη δίνει που ..... | 10 | 18-01-2010 11:01 |
Η κρίση και τα αποτελέσματα... | kostasvar | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 3 | 25-10-2009 08:56 |
ATS και τέρμα τα «καπάκια»!!!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 21 | 07-08-2009 13:54 |
Ο Τοτός και τα χρήματα | kostas_366 | Ανέκδοτα | 12 | 20-01-2009 20:35 |