|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πώς «στήνεται» μια επιτυχημένη Κοπή Πίττας!
Εγώ λόγω ανειλλημένων οικογενειακών υποχρεώσεων (τραπέζωσα κόσμο λόγω γενεθλίων) δεν κατάφερα να παρεβρεθώ, αλλά αντιλαμβάνομαι από τα post που προηγούνται, ότι στερήθηκα το καλύτερο δώρο.
Του χρόνου επιφυλάσσομαι.... Συγχαρητήρια παιδιά and keep walking......και δεν μου αρέσει το whiskey |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χρόνια σου Πολλά φίλε μου! Και του χρόνου με υγεία θα είμαστε όλοι μαζί! Jefe |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπράβο σε όλους !! :sm4: |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε Πέτρο συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
145 Αφρικανοι εκ των οποιων οι 40 περιπου απο ολες τυς χωρες της Ευρωπης.. 6 ημερες εκδρομες απο τα Νετεωρα και τους Δελφους μεχρι τη Χαλικιδικη με συναυλια στο χωρο της κατασκηνωσης και μεταμεσονυκτιο αρνι!! Ενας απο τους διοργανωτες ο...υπογραφων |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
μην ξεχναμε και τους ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ......ειναι μαστορια στις συγκεντρωσεις
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φτου μου..!!! Στα μέρη μου... Φτου μου και πάλι...!!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χωρίς να θέλω να προσβάλω ΚΑΝΕΝΑΝ, θα προτιμούσα να μην με συγκρίνουν με τους χαρλεάδες. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ειναι τουλαχιστον.... 10 μαστορια στις συγκεντρωσεις τους να συμμαζευουν τα χαλασμενα χρωμιουχα .... υποβοηθηματα!! τον προλαβα το ντινοπουλο Last edited by paschalis; 15-02-2011 at 23:01. |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια και από μένα στους διοργανωτές, Νίκο και Δημήτρη και τα υπόλοιπα παιδιά που αφιερώσαν χρονο και κόπο.
Πέρασα τέλεια και εγώ και η κοπέλα μου. Τόσο καλά που δεν το περιμέναμε. Δεν έβλεπα την ώρα όταν γύρισα Αθήνα να το εξιστορήσω σε φίλους και γνωστούς. Έδειχνα και φωτό, καμάρωνα σαν γύφτικο σκεπάρνι και αυτοί βαρούσαν το κεφάλι τους. Τι να κάνουμε. Του χρόνου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πώς κάνει ντουζ ένας άνδρας και πώς μια γυναίκα; Οι διαφορές! | MARK | Χιούμορ | 10 | 28-12-2010 11:55 |
Πώς αλλάζει μια λάμπα..... | evan400f | Ανέκδοτα | 10 | 02-12-2010 11:44 |
Πώς να νιώσετε καλύτερα όταν έχετε μια δύσκολη μέρα ή Διαχείριση Θυμού.. | kostas_366 | Χιούμορ | 17 | 01-12-2009 00:39 |
Η πιο επιτυχημένη BMW όλων των εποχών | gemara | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 12-05-2009 01:49 |
Πώς κάνεις έναν άντρα και μια γυναίκα ευτυχισμένους… | p.l. | Χιούμορ | 6 | 18-02-2009 02:10 |