|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Περί ψεκασμών ... ο λόγος!
Απόσπασμα:
Αυριο θα ξανα-αρπαχτουμε και μεθαυριο θα πινουμε καφε.... |
|
|||
|
|||
Δεν ξέρω αν μάς ψεκάζουν ή αν ρίχνουν κάτι στο νερό (αν και με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου, ακούω και διαβάζω θα αρχίσω να το πιστεύω σε λίγο), αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι οι άσπρες γραμμές που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ!
Και σάς το λέω υπευθύνως ως χειριστής αεροσκαφών. Είναι τα καυσαέρια που υγροποιούνται αυτομάτως αφού βγαίνουν απότομα από 3000-τόσο βαθμούς Κελσίου μέσα στην τουρμπίνα σε και -50 βαθμούς Κελσίου έξω. Να σταματήσουμε, λοιπόν, να πιστεύουμε και να αναπαράγουμε κοτσάνες χωρίς στοιχεία επειδή κάποιος άσχετος έγραψε στο διαδίκτυο κάποτε μια μπαρούφα! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μάλιστα ο συγκεκριμένος προσκεκλημένος (tv persona πλέον) έχει στο παρελθόν δημοσιεύσει σχετικά άρθρα, τα οποία όμως είναι τόσο χοντροκομμένα και ατεκμηρίωτα που η αξιοπιστία των λόγων του έχει πέσει πλέον στο ναδίρ, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα. |
|
|||
|
|||
πω πω...
τρελό flash back μου χαρίσατε σήμερα που τα διάβασα μαζεμένα τα παραπανω! Last edited by Sotos_; 03-10-2013 at 18:49. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μη μας το χαλάς τώρα πάνω που τρομάξαμε να πειστούμε!!! Εδώ υπάρχουν ακόμα και φόρουμ για αυτή την υπόθεση Chemtrail Central :: Chemtrail Forums Είπα να γραφτώ για να ξεστραβωθώ επιτέλους γιατί δεν αντέχω να περιμένω 15 μέρες την εκπομπή του Villy, μέχρι που είδα οτι έχουνε κι εκεί το τρισκ@τάρατο τόπικ: Politics!! http://www.chemtrailcentral.com/forum/forum24.html και μάλιστα με παρόμοιο θέμα ρε φούστη μου: racism!! Israel's racism has finally reached the High Court Αφού βεβαιώθηκα οριστικά οτι είμαστε όλοι ψεκασμένοι, πάτησα εξιτ και έγινα μπουχός... εντάξει όχι αμέσως... πέρασα από το ελληνικό φόρουμ.... (chemtrails - ΑΡΧΙΚΗ) ....αλλά πήγα κατευθείαν στις προσφορές: chemtrails - ΦΥΛΛΑΔΙΑ / ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ....Μήπως να κάναμε καμμια ομαδική αγορά ;;; |
|
|||
|
|||
Αν με διαβαζει ο φιλος villy αυτη τη στιγμη θελω να ρωτησω κατι,αυτο τι,ειναι ισχυει?:``Το πραγματικό μας στίγμα μιας και έπεσε στα χέρια μας το blog σας (με την ευκαιρία: συγχαρητήρια και για τη δουλειά που κάνετε εδώ!) είναι ότι η Ελλάδα πρέπει να οδηγηθεί σε ομόσπονδο κράτος και η Κρήτη να είναι ένα από τα επτά ομοσπονδιακά κρατίδια της χώρας υπό ενιαία σημαία, πολίτευμα, νόμισμα, στράτευμα, κλπ.``κ ειναι απο εδω:Ενδελέχεια: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ (ΕΚΔΟΤΗΣ "ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ") ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "Α�.Δεν μενω στους συγγραφεις-υποστηρικτες του blog,αλλα στην απαντηση σου φιλε ειναι αυτη παραπανω η δικια σου απαντηση?Το ξερω οτι εχω απομονωσει ενα σημειο του κειμενου αλλα για εμενα αυτο ειναι το ζουμι,το υπολοιπο δεν εχει νοημα για εμενα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εχει τεθεί και παλιότερα http://www.gsforum.gr/f54/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%9F%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1%3B-12097/ και μας το έχει αναλύσει εκτενώς, όπως και όσοι διαφωνούσαν τότε μαζί του..... |
|
|||
|
|||
Τελικά οδηγούμεθα σε υψηλά επίπεδα σκέψης και διανόησης....
R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Ετοιμαζομουν να κάνω εισαγωγή μπλουζάκια ,ειδικά σαμπουάν ,καπέλα κ.λ.π παει το ψωμάκι μου και η διασκέδαση μου απ το διάβασμα των post .Ας βγει κάποιος να σε διαψεύσει Θεέ μου! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Περαστικά τούς εύχομαι! |
|
|