|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Επειδη το καλοκαίρι ειναι κοντα...
Απόσπασμα:
Πάει το μηχανάκι του αδερφού, θα το σπαράξεις... |
|
|||
|
|||
Έκανα μια μικρη πρόοδο τις τελευταίες μέρες. Βασικά δεν ήμουν κ πολυ καλα κ δεν ασχολήθηκα καθόλου την προηγούμενη εβδομάδα.
Προχώρησε λίγο το μοντάρισμα της μηχανής όπως βλέπεται κ ξεκίνησα την Εξατμιση. Λογικα το Σάββατο θα τελειώσω με τα Μπροστινα κ προχωράμε. Επίσης φαίνεται κ η εισαγωγη του φιλτρου αέρα που την μεταποίησα ελαφρά με σκοπό τη μεγαλύτερη παροχή αέρα. |
|
|||
|
|||
Κ κάτι που ξέχασα.
Έβγαλα μύτρες απο το τεποζητο για να φτιάξω ανθρακωνηματινα προστατευτικά. |
|
|||
|
|||
Ερωτας λέμε
|
|
|||
|
|||
Μικρη πρόοδος...
Βρήκα ρουλεμαν τιμονιου απο την skf. Αυτα τα 65 Ευρω που μου ζήτησε η BMW στο λαιμό μου εκατσαν.... Θα ενημερώσω για το κόστος αργότερα μιας κ δεν το πλήρωσα ακόμη. |
|
|||
|
|||
τι λες τωρα!
ευγε φιλος φοβερη δουλεια! θελω κ γωωωωωω!!! θελω ενα γκαραζ με φουλ εργαλεια και απειρο ελευθερο χρονο να περναω εκει μεσα και να κανω κατι αναλογο!!!...για αρχη! ζηταω πολλα ρε γμτ? |
|
|||
|
|||
Ο απειρος ελεύθερος χρόνος δε παίζει απο τοτε που αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα.
Τις τελευταίες 2 εβδομάδες δεν έχω βάλει ούτε βιδα. Ελπίζω τέλος του μήνα να έχω τελειώσει. Αυτα τα carbon θα μου πάρουν πολυ χρόνο. Τα σκέφτομαι κ πελαγωνω. |
|
|||
|
|||
Καλή συνέχεια και υπομονή..
|
|
|||
|
|||
ευγε ρε Αλκινοε!!πολυ καλος!!περιμενουμε το τελικο αποτελεσμα!!τα συνεμπλοκ παντως επρεπε να τα ειχες κανει απο σιλικονη!
|
|
|||
|
|||
μπράβο φίλε καλή συνέχεια Δεν σε ζηλεύω, αλλά θαυμάζω τη δουλειά σου.
|
|
|