|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νέα έκδοση BMW R1200GS Triple Black
Προφανως τεοςς εχεις μπερδεψει το ολο θεμα γενικα και το τι ειπα,εγω μιλαω για ηδη κατοχους gs ειτε '09 ειτε special edition,anniversary κτλ,που βλεπουν ξαφνικα 6 μηνες μετα την αγορα μηχανης τους να βγαινει ενα αλλο μοντελο με διαφορες τυπου μαυρα ψαλιδια ακτινωτες ζαντες κτλ,διαφορες που νομιζω δεν χρειαζονται να σε βαλουν σε σκεψεις να ανταλλαξεις την μηχανη σου,αλλα στην ουσια αυτο θελουν να κανουν με αυτες τις κινησεις!Και παλι λεω ειναι η γνωμη μου,οπως ειναι γνωμη σου και δικο σου γουστο να εχεις πρασινο σαξο ας πουμε...
|
|
|||
|
|||
καταρχην,δεν ειναι καινουριο μοντελο οποτε και μου περναει αδιαφορο.μια απο τα ιδια ειναι με αλλα χρωματα,που η αλλαγη.
και φυσικα δεν αξιζει κανεις να περασει στην μαυριλα αυτη αν εχει μοντελο απο 08 κι επειτα. |
|
|||
|
|||
Αι γεια σου ρε ταξιδιωτη στα λογια μου ερχεσαι,αυτο προσπαθω να πω τοση ωρα!!Κολπακι ειναι για να ψαρωνουν και να τα σκανε και μετα απο 3 μηνες βγαζουν κι αλλο μοντελο και μετα μενουν καπως ετσι...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε διευκρίνισα απ΄την αρχή ότι μιλάμε για καινούρια μότο ,όπου αναφέρεται και το θέμα .Το ποστ σου μου δημιούργησε κάποιες απορίες τις οποίες εξέθεσα για να μου απάντησης και να δω το σκεπτικό σου, δεν χρειάζονται εντάσεις και χαρακτηρισμοί σε ένα θέμα γνώμης άρα και υποκειμενικότητας .Πάνω λοιπόν στο σκεπτικό σου (της αντικατάστασης ΄η όχι) εγώ νομίζω ότι αυτός που έχει το κόλλημα του <<τελευταίου μοντέλου >> θα αλλάζει συνεχεία μότο ακόμα κι αν οι αλλαγές είναι μόνο στα αυτοκόλλητα και τα σηματάκια . Κυρίως όμως μπαίνουν στην σκέψη αυτοί που θα ήθελαν ένα χρώμα αλλά συμβιβάσθηκαν με άλλο λόγο έλλειψης και αντί για βάψιμο σκέφτονται την τράμπα (+ νέα 2χρ. εγγύηση). Εάν υπάρχει κάποιος που γουστάρει κόκκινο, το έχει και…το πουλήσει για να πάρει μαύρο που δεν του αρέσει ..εεεε είναι πράγματι για φάπες ! Υ.Γ. Έχεις κάτι με τα πράσινα saxo ??? |
|
|||
|
|||
Οχι φιλαρακι,πλακιτσα εκανα..ειπαμε γουστα ειναι αυτα!Τωρα συνεννοηθηκαμε,ολα οκ..!!!Καλο βραδυ!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Συμφωνω μαζι σου!!Για μενα αλλαγη ειναι αμα αλλαξει κατι στο σχεδιο της μηχανης η στον κινητηρα.Αυτο το θεμα με τις εκδοσεις το ξεσκισαν και βρομισε.το black αυτο που βγαλαν τωρα θα επρεπε να το εχουν σαν μια χρωματικη επιλογη οποιος το θελει ετσι να μπορει να το παραγγελνει και οχι να δινουν βαρυγδουπους τιτλους με το παραμικρο black edition,special edition κλπ. |
|
|||
|
|||
η φίρμα γενικά την έχει πολύ δει ως best seller bike και μας κάνουν πασες τα διαφορά καπρίτσια τους περιμένοντας να ενδώσουν νέοι αγοραστές.γενικά εχω σιχαθεί λίγο την όλη αυτή πολιτική που έχουν εφαρμόσει και περισσότερο Με ενοχλεί που κάποιοι τα βλέπουν ως νέα μοντέλα.hello.δεν είναι νέα μοντέλα παρά διαφορετικοί χρωματισμοί και κάποια έξτρα στα ήδη υπάρχον απλά μοντέλα του gs.αυτό και τίποτα παραπάνω.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
2680 εμφανίσεις !!!!
Τελικά το marketing το δουλεύουν καλά οι Γερμανοί |
|
|||
|
|||
Με αυτό το βιολί για πόσο ακόμα.και οι πιο κοιμησμενοι θα ξυπνήσουν σιγά σιγά.
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
2011 TRIUMPH SPEED TRIPLE | tsompanis | Άλλες εταιρίες | 10 | 13-10-2010 12:36 |
Leonardo Di Cabrio σε μελαχροινή έκδοση | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Ανέκδοτα | 12 | 10-07-2010 19:37 |
ΝΕΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ έκδοση του Ευρώ | MARK | Ελλάδα | 12 | 01-02-2010 17:10 |
Νέα BMW R1200GS/RT!!!!!!!!! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 21 | 17-11-2009 01:53 |
Αν οι άντρες ήταν σε γυναικεία έκδοση!! | Alext | Χιούμορ | 10 | 08-09-2009 16:52 |