|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Φωτογραφια της Ημέρας...
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Σόρυ για την αργοπορημένη απάντηση, αλλά τώρα το είδα ... Αμέσως μετά την φωτό, ντύθηκα κ κατέβηκα στο δρόμο ... Το παλικάρι (στην ηλικία μου) κούτσαινε λίγο ... Δεν είχε κάτι σοβαρό, αλλά ψιλοκούτσαινε ... Αυτό που μου έκανε - ΘΕΤΙΚΗ - εντύπωση, ήταν ο πολιτισμένος - ως όφειλαν βεβαίως - τρόπος που αντάλλαξαν στοιχεία ... Ακόμη ακόμη, μίλαγαν στον πληθυντικό ο ένας στον άλλον ...
|
|||
|
|||
Tιτλοι τελους για ενα μεγαλο(οσο και αρκετα εκκεντρικο...)Ποδοσφαιριστη που κρεμασε τα παπουτσια του...
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Ροβιες Ευβοιας σε ενα roadtrip 500χλμ εχτες και σημερα. |
|
|||
|
|||
Μια μπυριτσα στο ιδιο μερος μετα απο 200χλμ μιας και θα μεναμε στο χωριο... Λιγη συννεφια ηταν αρκετη για να μην μπορεσουμε να δουμε το ηλιοβασιλεμα. ΑΛΛΑ τα χρωματα ειναι εκπληκτικα... Thanks for watching!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλοκαιρινο μπουρινακι....
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
Καινούρια διαδρομή για την δουλειά (25χλμ εκ των οποίων τα 16 χώμα) Last edited by kornlaz; 20-05-2013 at 19:38. |
|
|