|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
25. Το ρώτησα.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης - Ειδικές τιμές προσφοράς προς τα μέλη του GS Forum !!!
Σπαρτιάτικα θα τη βγάλετε . . . 40 έδωσα πέρσι το Φεβρουάριο. Άλλον λένε Κότσο . . . κι άλλον τον πιάνουν "κότσο" Γεια σου Κότσο. |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης - Ειδικές τιμές προσφοράς προς τα μέλη του GS Forum !!!
....εχεις πιασιαρικο κ@λ@.....τι να κανουμε
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
πρώτα θα σχολιάσω τον ποπό απο πάνω είναι τέλειος
και τώρα στο θέμα πήγα σήμερα στο κτεο 3 παρα και έφυγα 7 γινόταν της ποπης φτανοντας ανέφερα στην πρώτη υπάλληλο ότι είμαι απο το forum και σημείωσε πάνω σε ένα ροζ χαρτάκι το ποσό των 20€ με την έκπτωση μου είπε δεν έδωσα έκταση γιατί μέσα σε αυτόν τον χαμό τι να συζητάμε τώρα μετά απο όλη αυτην την αναμονή όταν πήγα να πληρώσω επανέλαβε στην ταμία ότι για εμάς η τιμή είναι 16€ και μου είπε πως το σημείωμα έγραφε 20€ και ότι τώρα την έκοψε την απόδειξη οπότε τώρα είναι αργά δεν μπορώ να έχω αποψη για την εξυπηρέτηση γιατι όπως είπαμε γινόταν χαμός τώρα για όποιον πάει αυριο συμβουλή να πάτε απο τις 07:00 το πρωι να μην πω και νορίτερα γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσοι έφυγαν με την προηπόθεση να έρθουν αύριο το πρωι και δεύτερων να επιμείνουν για τα 16€ |
|
|||
|
|||
Μετά από πολλές ώρες αναμονής τελείωσε και αυτό, η τιμή 16 ευρώ για τα μέλη του gs forum
|
|
|||
|
|||
Πολύ καλή κίνηση....Μπράβο γι άλλη μια φορά στο GS FORUM
|
|
|||
|
|||
Να γράψω εδώ ή στο συμβαίνει τώρα?
Έκλεισα μια ώρα κ μισή αναμονή. Έχω Αλλα 50 μηχανάκια. Είναι πολλά? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Εγώ θα φταίω άμα τον πατήσω καμιά μηνησάρα, για παιδική πουρογραφία. . . .
. . . βάλε ότι φατσούλες θέλεις, εγΚώ ξέχασα. |
|
|