|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660!
Φιλαράκια, με λύπη σας ανακοινώνω ότι θα υπάρξει μια καθυστέρηση στην παράδοση των ZUMO. Στο επίσημο site της Garmin μιλούν για καθυστέρηση από 2 ως 3 εβδομάδες. Ο εδώ αντιπρόσωπος, μας διαβεβαίωσε ότι τα πρώτα ZUMO θα είναι στην Ελλάδα, το πολύ σε 15 ημέρες. Εξασφαλίσαμε ότι από τους πρώτους που θα παραλάβουν θα είναι τα μέλη της Ομαδικής Αγοράς του GS Forum. Kατόπιν αυτών, όσοι έχουν παραγγείλει ZUMO, έχουν τρεις επιλογές: α. Να λάβουν τα χρήματά τους πίσω. β. Να τα παραλάβουν όταν έρθουν στην Ελλάδα. γ. Να τους τα στείλει με courrier ο αντιπρόσωπος, με δικά του έξοδα αποστολής, στον τόπο που θα βρίσκονται, εφόσον λείπουν σε διακοπές. Ευχαριστούμε για την καταννόηση, νεώτερη ανακοίνωση θα αναρτηθεί, μόλις έχουμε νεώτερα. .
|
|
|||
|
|||
Εγώ θα το περιμένω, δεν αξίζει να παίρνουμε λεφτά πίσω για 15 μέρες.
Και λογικά θα με προλάβετε και μέχρι να φύγω για διακοπές! Τώρα εάν περάσουμε τις 2 βδομάδες και λείπω, το ξανασυζητάμε για courrier! |
|
|||
|
|||
Συμφωνώ και εγώ
|
|
|||
|
|||
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ
|
|
|||
|
|||
ΑΡΚΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΟ NAVI ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.....
ΑΛΛΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!! (λογω εκτακτου οικονομικου εξοδου)......ΔΕΣ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σου "καβατζώνουμε" από τώρα ένα. |
|
|||
|
|||
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΡΚΑ!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
|
|
|||
|
|||
πειτε αλευριιιιιιιι.......
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φιλαράκια, αναμονή ΤΕΛΟΣ! Σε 15 ημέρες υποσχεθήκαμε, σε 9 ημέρες τα βρήκαμε!!! Ενημερώστε μας άμεσα
από πού θέλετε να παραλάβετε για να κανονίσουμε την παράδοση! . |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 121 | 25-10-2010 13:43 |
ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 150 | 06-04-2010 20:03 |