|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Τράπεζα Αίματος του GS Forum !!!
δε δίνεις αίμα, δίνεις λίγα λεπτά απο το χρόνο σου...
|
|
|||
|
|||
Το αιματακι ταξιδεύει για τον Ευαγγελισμό!!
Στάλθηκε απο μένα βρε!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αυτο ειναι κίνηση !!! Είμαι ήδη εθελοντής αιμοδοτης οπότε υπολογιστεί και μια από μένα περί τον Μάρτιο που ειναι να δώσω πάλι . Οι φιάλες που θα μαζευτούν πως θα διαχειρίζονται ;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και βρίσκονται σε πρώτη ζήτηση, αχρείαστες να είναι, για τις ανάγκες των μελών μας. |
|
|||
|
|||
Εύγε Μάριε !!!!
|
|
|||
|
|||
Ωραια προτοβουλια
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , όταν δώσω εδώ Κέρκυρα που είμαι παίρνω κάποιο χαρτί βεβαίωση για το forum ; Συγγνώμη αλλα να λέμε ότι δίνουμε και να δίνουμε πράγματι . Εχουμε κάποια κάρτα γιατι εγώ έχω κάρτα απο την αιμοδοσία του εδώ νοσοκομείου . Ευχαριστω .
|
|
|||
|
|||
παιδια ειμαι ηδη εθελοντης και εχω καρτα...τι διαδικασια ακολουθω για να προσφερω στην τραπεζα μας?? συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |
Πολύ όμορφη η αρχική εικόνα του Forum | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 20 | 11-02-2009 00:54 |