|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Οι κερδοσκόποι συνεχίζουν τις πιέσεις στα ελληνικά ομόλ
Το πιό πιθανό, 29 Απρίλη ή 6 Μάη οι εκλογές. Την Δευτέρα θα παραιτηθεί από Υπ.Οικ ο Βενιζέλος έχοντας ολοκληρώσει το πήδ.... έ το έργο του! Θα αφοσιωθεί στο ΠΑΣΟΚ που θέλει να το κάνει πρώτο κόμμα Βρε λες;! Να υπάρχουν τόσοι τρόμπες;!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
εισαι θεοπαλαβος........ |
|
|||
|
|||
Λοιπόν τώρα που θα φτιάξουν τα πράγματα κοίτα να πάρεις το Crosstourer, εγώ θα περιμένω για το καινούργιο το υδρόψυκτο το τζι ες, να πάμε καμιά βόλτα.....
Από το 2013 που θα έχουμε ανάπτυξη θα καταργηθούν τα διοδία, και η βενζίνα θα πάει στα 0,40. Ετοιμάσου..... |
|
|||
|
|||
Θέλω κι εγώ από αυτά τα παραισθησιογόνα!!!!
|
|
|||
|
|||
Αμέσως να μας επαναφέρεις στην τάξη εσύ, άσε να ονειρευτούμε λίγο....
|
|
|||
|
|||
Κατάρρευση των δυο μεγάλων κομμάτων
Web Only 14/03/2012 19:24 Βουλή οκτώ κομμάτων μεταξύ των οποίων και η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΛΑΟΣ, δείχνει νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ είναι πρώτη συγκεντρώνοντας ποσοστό 17%, το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 10 %, το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ ισοψηφούν με 9,5%, η Δημοκρατική Αριστερά 8 %, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5 % , η Χρυσή Αυγή 3,5% ,το ΛΑΟΣ 3% ενώ Οικολόγοι Πράσινοι, ΔΗΣΥ και το Άρμα Πολιτών συγκεντρώνουν από 2%. οσο κοντευουν οι εκλογες,τοσο περισσοτεροι αναποφασιστοι.......
νομιζω οτι τα γκαλοπ,θα ειναι πολυ μακρια απο το εκλογικο αποτελεσμα......στις ερχομενες εκλογες,οι οποιες μαλλον, θα ειναι μετα το πασχα |
|
|||
|
|||
Από τον Ιούλιο θα αρχίσει η εξόφληση των ιδιωτών στους οποίους οφείλει το κράτος. Να υποθέσω ότι θα το κάνει για να τα πάρει αμέσως πίσω ως φόρους; Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι το αληταριό ενδιαφέρεται για την περιβόητη ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού. Η πρώτη δόση του δανείου που θα πάει πάλι;
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στέλιος Ράμφος: Οι Έλληνες ζουν σε συνθήκες παράνοιας και σχιζοφρ | Nondas | Επικαιρότητα | 0 | 30-01-2012 10:26 |
Οι Γερμανικές Εκτελέσεις - Σαράντος Ι. Καργάκος | frits | Ελλάδα | 13 | 29-01-2012 23:49 |
Οι βάσεις του ελληνικού προβλήματος | Nondas | Ελλάδα | 5 | 11-10-2011 22:03 |
Οι Σκοπιανοί επιμένουν... μακεδονικά | MARK | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 13-04-2011 21:24 |
Οι ορμονικές αλλαγές οδηγούν τις γυναίκες στα μαγαζιά !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 9 | 02-12-2009 07:50 |