|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Θα ήθελα να κάνω χρήση της προσφοράς για το service των 20.000km.
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
Η εταιρία ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Θα ήθελα να καταθέσω τον μισθό μου μέσω της προσφοράς για τα παρακάτω:
1. service 60.000 km 2. Αντικατάσταση μουαγιέ. Έχει ραγίσει στις βίδες απ'οτι είδαμε στην αλλαγή ελαστικών 3. Αλλαγή πίσω δισκόπλακας την οποία έχω ήδη αγοράσει αλλά δεν την έβαλα λόγω μουαγιέ. Με εξυπηρετεί το κατάστημα της Μεσογείων 191-193. Ευχαριστώ!!!! |
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε είμαι για σερβις 70.000 στέλνω και πμ
Μοτιον Αγ. Στεφάνου να πάρουμε και τον αέρα μας... |
|
|||
|
|||
Σήμερα πήγα για το σέρβις στη Motion N' Style Μεσογείων και παρέλαβα ήδη.
Μου δώσανε ένα παλιό F650 CS ως μηχανή αντικατάστασης για να φύγω και να ξανα γυρίσω. Πολύ γέλιο στο δρόμο. Δεν κουμπώνανε οι ταχύτητες με τίποτα, έβαζα όλη τη δύναμη να ανεβάσω και να κατέβάσω. Χαροπάλευα στο δρόμο μέχρι να φτάσω μελίσσια. Πολύ περίεργηη αίσθηση να καβαλάς τέτοιο μηχανάκι μετά από Vstrom και R1200GSA. Τες πα... Όσον αφορά το σέρβις, έγινε το τυπικό τον 20.000χλμ. Λάδια, φίλτρο, καθάρισμα φίλτρου ΚΝ, βαλβολίνες άξονα, μπουζί, τσεκ-ρύθμιση βαλβίδες, αλλαγή υγρών συμπλέκτη, συσφίξεις κλπ. Πλήρωσα 242,00 συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης, τα οποία μου φαίνονται πολλά. Κατά τα άλλα ο Κώστας το παιδί που ασχολήθηκε με τη μηχανή μου και με πήρε και 2 φορές τηλέφωνο, άψογος. |
|
|||
|
|||
Είσαι σίγουρος για συμπλέκτη;;;; Μήπως εννοείς φρένων;;;
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τα φρένα είχαν γίνει αλλαγή στο προήγουμενο σέρβις οπότε δεν χρείαστηκε. Τα υγρά συμπλέκτη τα άλλαξε προληπτικά γιατί μου είπε ότι λασπώνουν. Τώρα στο δοχειάκι φαίνεται ροζ το υγρό. Last edited by zabounis; 29-05-2013 at 23:32. |
|
||||
|
||||
Η εταιρία ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Καλημερα , και εγω για σερβις 30 000 χλμ. στην Μεσογειον " Motion n Style" αν γινετε σας παρακαλω .
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |