|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Καλησπέρα,
και εγώ για αλλαγή ελαστικών Μetzeler tourance exp 110/80/R19 - 150/70/R17. Ακολουθεί pm! Ευχαριστώ! |
|
|||
|
|||
Νικολα καλο μεσημερι θελω να παω για χωματινα στην Vara θα σε παρω...
|
|
|||
|
|||
Αλλάξαμε τα παπούτσια μας.Τελικά μετα απο συζήτηση με τον Νίκο,έμεινα στα Metzeler.Εξυπηρέτηση και όλα μια χαρά.Ευχαριστουμε GS FORUM...
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Νικόλα.Μετά από προτροπή σου κιόλας θέλω να σε ευχαριστήσω προκαταβολικά για το ενδιαφέρον. Έχω ενα F800s και είναι άμεσα επιτακτική ανάγκη να αλλάξω λάστιχα..
Χρειάζομαι 120/70/17 και 190/50/17 Pirelli Diablo Rosso II. Και πάλι ευχαριστίες για την ενασχόληση του Forum! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Καλημέρα,
Ήρθε και για τη δικιά μου η ώρα της αλλαγής. Στέλνω και pm ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Καινούργια λάστιχα απο σήμερα. Μετά απο συζήτηση προτίμησα τα ΑΝΑΚΕΕ. Αψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο forum και τους συντελεστές του!!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Πλέον φοράω τα νέα μου παπούτσια και οφείλω να πω τα καλύτερα για τον Περιστέρα και τη φιλοξενία όπως και για την άψογη καθόλα δουλειά του. Εξαιρετική δουλειά και πρωτοβολία του Forum:sm5:
|
|
|||
|
|||
Αλλαξα χθες τα λάστιχα . Μετά απο συζήτηση προτίμησα τα ΑΝΑΚΕΕ. Αψογος όπως πάντα ο Περιστέρας.
Ευχαριστώ το GSforum και τους συντελεστές του. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |