|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Καλησπέρα, επειδή είμαι νέος στο forum θα ήθελα να ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα της προσφοράς γιατί έχω κλείσει ραντεβού γα την επόμενη Πεμπτη με το κατάστημα της Μεσογείων για το service των 40000Km.
Επειδή είμαι παλιός πελάτης της Motion n' Style έχω να πω πως ο Κώστας που ασχολείται με τις Μοτοσυκλέτες είναι άψογος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Λεοντόκαρδε,
Ηρθε η ώρα για το Service των 40000 χλμ. Παρακαλώ για ενημέρωση του συνεργείου ώστε να μπορώ να κάνω χρήση της προσφοράς στο Motion n' Style (Αγ. Στέφανος). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μάριος |
|
|||
|
|||
Λοιπόν κύριοι,
Αν και είχα κλείσει ραντεβού για service στο Motion 'n Style, για σήμερα διαβάζοντας τα θέματα του forum αφενός διαπίστωσα ότι είναι απλά τα πράγματα και μάλιστα όταν υπαρχει και καταπληκτικό εικονογραφημένο υλικό από το ΓΚΑΡΝΤΑΣΙ τον Γιάννη Παναγιωτίδη τότε δεν υπάρχει πρόβλημα κανένα. Αφού λοιπόν ακύρωσα το ραντεβού ρώτησα τον Κώστα (Motion 'n Style), για το τι πρέπει να αγοράσω και τι πρέπει να προς έξω και όπως είπα και σε άλλο ποστάρισμα το παλικάρι είναι ΚΥΡΙΟΣ με όλη την σημασία της λέξης μου εξήγησε τα πάντα και αφού αγόρασα τα υλικά από εκεί πλην του φιλτρου λαδιού που το πήρα από Αλεξόπουλο Κ&Ν για να μην εξαρτώμαι από ειδικά εργαλεία ξεκίνησα σήμερα στίς 12.00 και τελείωσα στις 18.30 γιατί τα πάντα ήταν άγνωστες λέξεις. Βέβαια ήταν κουραστικό αλλα το ευχαριστήθηκα γιατί ήταν κάτι που είχα να το κάνω από 24 χρονών όταν έκανα τα πάντα μόνος μου σε μια ΥΑΜΑΗΑ SR500. Είχε πλάκα να φανταστείτε έφαγα 1 ώρα να βρω πωσ βγαίνει το φιλτρο αέρα. Τέλος καλό και σχεδόν όλα καλά γιατι κατα την αλλαγή των βαλβολινών στον άξονα χύθηκε λίγο στο δισκόφρενο και αν και το έπλεινα πολύ δεν έχω φρένο ακόμη. Αν αύριο δεν γίνει τίποτε θα αλλάξω τακάκια αφού πλύνω πρώτα τον δίσκο και πάλι. Αυτά και την επόμενη φορα θα έχετε και φωτο, που για να είμαι ειλικρινής σήμερα επειδη δεν ήξερα τι θα γίνει τοψιλαπέφυγα. Καλό βράδυ. ΥΓ: Προς ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟ, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με την ακύρωση του ραντεβού, Last edited by Achilleas1956; 13-06-2013 at 22:40. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
Πλησιάζει το service των 10000 και σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την προσφορά της Motion n' Style στην Μεσογείων. Ευχαριστώ , Ισίδωρος |
|
||||
|
||||
H Motion n' Style ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε καλησπέρα.
Ηρθε η ώρα για το σέρβις των 60000. Παρακαλώ να γίνει η απαραίτητη ενημέρωση στο κατάστημα (Αγ. Στέφανος) Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
To σέρβις έγινε κιόλας, όλα μια χαρά...
Λεοντόκαρδε ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
Λεοντοκαρδε, καλησπερα, ειμαι Χανια με διαρροη στην εξοδο του ντεποζιτου, εχει ομαδικη
η BMW στα Χανια για βλαβη & ελεγχο ταξιδιου (το ερχομενο Σαββατο φευγουμε για Ιταλια) ? Ευχαριστω! ant.spil |
|
||||
|
||||
Βεβαίως ... υπάρχει ο εκεί αντιπρόσωπος, για ότι χρειαστείς ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |