|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Πέτρο, ευχαριστούμε για τις πραγματικά χρήσιμες συμβουλές.
Να προτείνω κι εγώ άτι με τη σειρά μου (βέβαια το είπα και σε κάποιο άλλο σημείο - συγνώμη αν κουράζω ) : Η Σιμωνόπετρα που έχει κλειστεί από τον Βασίλη (vpentza), είναι ένας αξιόλογος προορισμός, όπως προανέφερε κι ο Πέτρος πιο πάνω. Αξίζει να μείνει μια ομάδα εκεί, δεδομένου ότι είναι τόσο μεγάλη η ζήτησή της, που πρέπει να κλείσεις τη διαμονή σου αρκετούς μήνες πιο πριν. Αυτό φαίνεται κι από τις δικές μας ατυχείς απόπειρες, που από τις τόσες, τελικά μόνο ο Βασίλης κατάφερε να εξασφαλίσει φιλοξενία. Η ομάδα του όμως, ελλιπής εξ αρχής, έφτασε να έχει μόνο τον fatsas, που κι αυτός ακόμα παλεύει να εξασφαλίσει το διαμονητήριό του. Παροτρύνω λοιπόν και πάλι, πριν ο Βασίλης στείλει ακυρωτικό φαξ, αν υπάρχει η διάθεση από τις ομάδες της 18/04, να την συμπεριλάβει στην επίσκεψή της (μπορούν να "ξεκόψουν" κι από τις δυο ομάδες παιδιά, και να συμπληρώσουν 4άδα). Πιστεύω πως δε θα το μετανιώσετε. Η κράτηση έχει γίνει για 19/04. Μια ενδιαφέρουσα ηλεκτρονική περιήγηση περιήγηση θα βρείτε εδώ http://www.athosmemory.com/flash/simonopetra.swf Παιδιά, και πάλι, μην θεωρηθεί πως θέλω να αλλάξω τα σχέδια κανενός. Μια σκέψη έκανα, ορμώμενος απ' τα δικά μου κριτήρια. Εννοείται πως ο καθένας θα πράξει όπως αναπαύεται. |
|
|||
|
|||
υπαρχει περιπτωση επειδη θα ανεβω απο αθηνα να κανουν καμια σταση η αθηναιοι να βρεθουμε ολοι μαζι;;;;
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Περνανε οι μερες...
|
|
|||
|
|||
καλημερα νικολα..........!!!
|
|
|||
|
|||
Καλημερα Νικο και Δημητρη,με το καλο να βρεθουμε!!
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Πέτρο ....
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ευχαριστουμε για τις πολυ καλες πληροφορειες σου |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
Hμερολογιο Pirelli, 2012! | black_hawk | Αυτοκίνητο | 6 | 08-12-2011 09:47 |
Τα τέλη κυκλοφορίας για το 2012 | moxor | Χρήσιμα | 11 | 31-10-2011 18:48 |
Νέο Μισθολόγιο ΔΥ για το έτος 2012 | vpentza | Ελλάδα | 5 | 22-10-2011 11:36 |
ΔΕΗ: Ζητά αυξήσεις 30% για το 2012 | MARK | Επικαιρότητα | 11 | 06-10-2011 23:32 |