|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟ, ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ
|
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!!
έχω κάνει όλα τα Service στη Motion n Style. Τα τέσσερα τελευταία συγκεκριμένα στο κατάστημα του Αγ.Στεφάνου. Πάντα ικανοποιημένος από τη δουλειά και τη συνέπεια τους.
Ευχαριστούμε για την έκπτωση. |
|
|||
|
|||
Λεοντόκαρδε καλημερα
Έχω πρόβλημα με το διακόπτη μου Σε παρακαλώ να ενημερώσεις τον Αγ. Στέφανο. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα
Και εγώ χρειάζομαι κάποια ανταλλακτικά όπως τα λαστιχένια τμήματα του διαφορικού. ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα θα ήθελα να κανω σέρβις για τον 80.000 χλμ . Ευχαριστώ
|
|
|||
|
|||
καλημερα
και εγω για το service των 80000, χλμ . ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Καλημερα Λεοντοκαρδε,
Service των 80.000 χλμ, σου στέλνω p.m για την " Motion n Style" στην Μεσογείων. Ευχαριστω. |
|
|||
|
|||
Καλημέρα Λεοντόκαρδε,
Αν μπορείς ενημέρωσε και για μένα στην Motion n style στον Άγιο στέφανο. Χρειάζομαι αλλαγή υγρών φρένων σε σέρβο μηχανισμό, ρύθμιση βαλβίδων και αλλαγή ιμάντα δυναμό. Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά. Θα σου στείλω και pm |
|
|||
|
|||
καλησπέρα
εντάξει με τον Άγιο Στέφανο και το διακόπτη μου. ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Η εταιρία ενημερώθηκε ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |