|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
|
|
|||
|
|||
Αργυρη καλοταξιδες
|
|
|||
|
|||
καλο δρομο να εχουν Αργυριε παιδι μου...
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλορίζικες φίλε να τις φορτώσεις με πολλά χιλιομετρα και πολύ τσίπουρο.
Τα καλα δεν τα λές πουλί μου,για κράτα εφόδια στο Όρος |
|
|||
|
|||
Να ενημερώσω τους υποψήφιους αγοραστές αλλά και τους κατασκευαστές (που πιθανόν δεν έκαναν αντίστοιχο test)οτι οι Atlas πέρασαν με απόλυτη επιτυχία τα test στην Σαχάρα και παρά τις αντιξοότητες που υπεστησαν βγήκαν αλώβητες |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Όσο για τις βαλίτσες που θα πάει κάποια στιγμή θα τις δοκιμάσουμε και εμείς στους αμμόλοφους της Αφρικής |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλώς ήρθατε πίσω στα πάτρια εδάφη Γιάννη μου αλλά εγώ θα ήθελα να μας τα έλεγες από κοντά καθώς και το ταξίδι που κάνατε εδώ κάπου τον Άγιο Θεοδόσιο στον αποχαιρετισμο του Βροχιδη για δείτε το εμείς πάντως θα σας περιμένουμε !!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Αργυρη καλοριζικες.Ταιριαζουν γαντι!
|
|
|||
|
|||
Και το σχόλιο του παιδιού που φόρεσε τις βαλίτσες μας για αυτό το ταξίδι "Thank u Atlas! Οι βαλίτσες παλικάρια, αντέξανε πτώση της μηχανής και τις άπειρες λακούβες του Ιράκ. Το οδοιπορικό θα έρθει σύντομα, χρωστάω εξάλλου λίγη διαφήμιση στους Κούρδους-Ιρακινούς και την απίστευτη φιλοξενία τους" |
|
|||
|
|||
Επιτέλους έγινα και εγώ ευτυχής ιδιοκτήτης
βαλιτσών ATLAS PANNIES ! Βαγγελάρα & Φώτιε, ΧΙΛΙΑ THANKS για όλα ... Εντυπώσεις σύντομα .... [/QUOTE] Καλοτάξιδες ARGI! Last edited by VDR; 13-05-2013 at 01:44. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |