|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Σημερα εβαλα κι εγω τα χειμωνιατικα ελαστικα. Νικο ευχαριστω πολυ
Να επισημανω την φιλικη και αποτελεσματικη επαγγελματικη συμπεριφορα του Περιστερα. Ευχαριστω και παλι. |
|
|||
|
|||
Νικόλα κι εγώ είμαι για καινούρια λάστιχα,έχεις pm.
Ευχαριστώ!! |
|
|||
|
|||
Ο νέος χρόνος θα βρεί το ΚΤΜ με καινούργια τακουνάκια χάρη στην άμεση εξυπηρέτηση του Περιστερά..
Ευχαριστώ παιδιά.. |
|
|||
|
|||
Αψογος ο περιστεράς!! έχω φορέσει τα METZELER στο GS εδώ και ένα μήνα αλλά μια πρόκα με έκανε να ξαναπεράσω απο'κει.. εκτός οτι δεν πήρε τίποτα για την ένεση ενώ στη γειτονιά παίρνουν ταληράκι, μιλήσαμε κανά τέταρτο για την ανάρτηση. μου ρύθμισε προφόρτιση και rebound και είδα άλλο μηχανάκι. επειδή έκανα πειράματα μόνος μου είχα καταφέρει να μην στρίβει!!! Επίσης μου είπε για WP σε πολύ καλή τιμή. Το σκέφτομαι ήδη!!!
Καλή Χρονιά σε όλους εύχομαι. Καλές βόλτες και πάντα όρθιοι όλοι μας (έστω και στη μια) !!! |
|
|||
|
|||
Άλλαξα και γω λάστιχα στο GSάκι και ευχαριστώ το φόρουμ για την προσφορά. Τον Περιστερά βέβαια τον ήξερα και τον προτιμούσα από πριν γιατί είναι πολύ σωστός επαγγελματίας.
|
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα θα θελα την πολύτιμη βοήθεια σου για ένα ραντεβού με τον Περιστερα για αλλαγή λαστιχων σευχαριστω εκ των προτέρων Νοτης Βαρελας
|
|
|||
|
|||
Νικόλα καλή χρονιά με υγεία και πολλά ταξίδια. Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και χαιρετισμούς στον Δημήτρη.
Ηρθε η ώρα και για μενα να βάλω καινούργια λάστιχα. Θα παραμείνω πιστός στα Bridgestone BW501/503. Οπότε σε παρακαλώ ενημέρωσε σχετικά τον Περιστερά. Με φιλικούς χαιρετισμούς |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... Τηλεφωνήστε του για ραντεβού ... .
|
|||
|
|||
καλησπερα εχω στειλει pm για λαστιχακια!
|
|
||||
|
||||
... δεν το έχω λάβει ...
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |