|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Απόσπασμα:
Βασίλη καλοτάξιδες και αγρατζούνιστες |
|
|||
|
|||
Βασίλη καλοτάξιδες και αγρατζούνιστες [/QUOTE]
Ευχαριστώ!Αλλά..δεν είμαι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός ζευγαριού ATLAS σε αντίθεση με τον ARGI, όπου και του ευχήθηκα για τις καινούργιες βαλιτσούλες του. Στο επόμενο μηχανάκι μου θα τις τιμήσω τα μάλα!Που λέει και ο Κατακουζινός.. Πολύ καλή προσπάθεια παίδες! |
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ!Αλλά..δεν είμαι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός ζευγαριού ATLAS σε αντίθεση με τον ARGI, όπου και του ευχήθηκα για τις καινούργιες βαλιτσούλες του. Στο επόμενο μηχανάκι μου θα τις τιμήσω τα μάλα!Που λέει και ο Κατακουζινός..
Πολύ καλή προσπάθεια παίδες![/QUOTE] Ότι να 'ναι διαβάζω χαχαχαχαχχαχαχαχα Νόμισα πως είσαι ένα παλικάρι με 1150. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Στο G650GS (2012) ταιριαζουν? Θελω να βαλω βαλιτσες και αυτες φαινονται καλη και οικονομικη λυση.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
ταιριάζουν φίλε μου ήδη εχουμε φτιάξει για το συγκεκριμένο μηχανάκι !
|
|
|||
|
|||
Ενα τηλεφωνο επικοινωνιας? υπαρχει διαθεση στην Αθηνα η πρεπει να ερθω επαρχια? Ποιο ειναι το κοστος για 2 βαλιτσες και τις βασεις τους?
|
|
|||
|
|||
το τηλ μου εκτος απο το προφιλ μου ειναι 6977470794 καλυτερα να τα πουμε τα υπολοιπα τηλεφωνικα !
|
|
|||
|
|||
Ειστε ο ιδιοκτητης της εταιριας?
|
|
|||
|
|||
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |