|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2013 - 1,2, & 3 Μαρτίου 2013 ----
Ενα καταπληκτικό διήμερο πού τα είχε όλα .... ωραία διαμονή , καλό φαγητό , διασκέδαση , δώρα , δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους....μα πάνω από όλα .....μια μεγάλη όμορφη παρέα...!!!!!!!!!!!!!!!
συγχαρητήρια στο GSFORUM και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό !!!!!!!!!!!!! πραγματικά γέμισαν οι μπαταριές μας.... Last edited by sliv; 04-03-2013 at 00:47. |
|
|||
|
|||
Οπως κάθε χρόνο η δεδομένη πλέον επιτυχία της Πίτας 2013 έγινε πραγματικότητα. Πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, μακρινοί φίλοι και άφθονη διάθεση γέμισαν το Σ/Κ αυτό το όμορφο ξενοδοχειακό συγκρότημα.
Συγχαρητήρια μαζί με τις ευχαριστίες μας στούς διοργανωτές Νίκο και Δημήτρη για τον χρόνο και τον κόπο τους καθώς και σε όσους συνέβαλαν για την εκπλήρωση της ετήσιας αυτής εκδήλωσης. Να είμαστε καλά και Καλή Χρονιά σε όλους μας !! |
|
|||
|
|||
Δεν θα πω ότι ήταν τέλεια, τρομερή παρέα, γνωριμίες καινούργιων φίλων, αντάμωμα με παλιούς κλπ... Θα πω μόνο δύο πράγματα μέσα απ' την καρδιά μου. Εύχομαι να είμαστε ΟΛΟΙ καλά και ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να ανταμώνουμε έτσι για την πίττα μας και δεύτερον, σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ γιατί μέσα από την φιλία σας και την συντροφικότητά σας έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος. Το λέω και το εννοώ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το GS Forum, έχει ξεφύγει πιστεύω από τα στενά πλαίσια ενός "Forum". Έχει γίνει λίγο δεύτερη οικογένεια μας, τόπος που μας δίνει δύναμη, το "ψυχοφάρμακο" μας... Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το φυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού! Μας χαρίζει ζωή γιατί μας κάνει πραγματικά να ξεφεύγουμε ευχάριστα, πράγμα που το έχουμε τόσο ανάγκη...
Για λίγα ξεκίνησα και πάει για έκθεση πάλι... Δεν πειράζει. Το αξίζετε ΟΛΟΙ σας. Σας ευχαριστούμε για την φιλία σας! Λάκης - Σοφιάνα Last edited by LakisGS; 04-03-2013 at 02:08. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Εμενα ..... εμενα εννοεις ετσι ελα πεστο μην ντρεπεσε..... και εγω σε αγαπαωωωωωωω |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπραβο Βαγγελη πολυ ομορφο βιντεο,και του χρονου με υγεια! |
|
|||
|
|||
@DHMHTRHS
Εσύ είσαι δωροθέτης στο 232; |
|
|||
|
|||
Ασχετο βεβαια...αλλα γιατι δεν ηρθαν ολα τα τουμπανα,δεν φτανουν μεχρι ερετρια?
Του χρονου βρε.....θα τα περιμενουμε!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Και ποιος σου ειπε οτι δεν ειναι mod τον καναμε εμεις στα Β.Π... |