|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
5,30 επιστροφή στη βάση μας και του χρόνου βοήθεια μας Ευχαριστούμε όλους που βοήθησαν για τη διοργάνωση
|
|
|||
|
|||
Και του χρόνου να είστε καλά
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Νικολακι πραγματι εσυ εχεις φτασει πρωτος και σου ευχομαι να περασες καλα φετος και να ειμαστε γεροι να ξανα συναντηθουμε του χρονου.Μεγαλα λογια δεν λεμε γεροι να ειμαστε και του χρονου. Απόσπασμα:
-DHMHTRHS- ειναι σπιτι με την βοηθεια του θεου και αναμενουμε και τα αλλα παιδια που ταξιδευουν να φτασουν και εκεινα καλα....... τα λογια θα ειναι πολυ φτωχα για το πως περασαμε ολοι μαζι η παρεα.Μεινεται συντωνισμενοι ερχεται και φωτογραφικο υλικο. Κριμα για τα παιδια που δεν τα καταφεραν φετος ελπιζω να εχεται λιγο υπομονη για την επομενη..... ΝΑ ΓΙΑΤΙ GSFORUM ARGI για σενα φιλε.. |
|
|||
|
|||
Argi back !
Λίγος βρεγμένος, λίγο κουνημένος, ίσως και λίγο σοφότερος, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΟΜΟΡΦΕΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ Α Ν Α Μ Ν Η Σ Ε Ι Σ ! Καλοί μου ΦΙΛΟΙ,σας ευχαριστώ για όλα!! Και του χρόνου πρώτα ο Θεός ..... |
|
|||
|
|||
Καλησπερα στα φιλαρακια βέπω με προλαβε ο Δημητρης γυρησε γρηγοροτερα...
Sensei Σπιτι θα τα πουμε αργοτερα! |
|
|||
|
|||
Epsime & antfly353 στη βάση τους μόλις τώρα, πολυ βροχη και χοντρό χαλάζι. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και από εμένα. Επέστρεψα από την παλαιά εθνική μέχρι Θεσσαλονίκη. Μετά μπήκα Εγνατία για Έδεσσα και από κάμπο Δεσπότη και Κατάρα για Γιάννενα.
Μιλάμε για πολλή μα πάρα πολλή βροχή αέρα και κρύο. Για να είσαι Αξιόπιστος πρέπει όχι μόνο να το λες μα και να το δείχνεις. Μπάνιο και ξεκούραση και να αναλογιστώ τι πρέπει να κάμω από δω και στο εξής για να έχω και εγώ λίγη εξουσία εδώ μέσα. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες. Καλή ξεκούραση ………………….. |
|
|||
|
|||
N.GS,vagg,roumel,VOX στην βάση τους.
Και του χρόνου και με την βοήθεια της Παναγίας του χρόνου να ξανασμιξουμε,και φυσικά να μην ξεχνάμε και να ευχαριστήσουμε όσους έτρεξαν για να πραγματοποιηθεί το ταξίδι αυτό..!!!! |
|
|||
|
|||
Για άλλη μια φορά περάσαμε καταπληκτικά με την πανέμορφη παρέα του GS Forum!
Πήραμε δύναμη, προσευχηθήκαμε και φύγαμε με την ευλογία της Παναγίας για μας τις οικογένειες μας και όλο το GS Forum! Σας ευχαριστώ όλους όσους κοπιάσατε για την όμορφη αυτή βόλτα και την απίστευτη παρέα σας! Να μας βοηθάει η Παναγία του χρόνου να ξανανταμώσουμε! Last edited by egefalikos; 13-05-2013 at 01:15. |
|
|||
|
|||
Jimmako Varda έφτασες?
|
|
|