|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
σωστα!...και εγω αυτο σκεφτηκα!...την ματιάξαμε!...
φτυστε!...φτυστε παιδες!!! .............. |
|
|||
|
|||
λυσιμο στην μιση μηχανη?οπως και στην παλια?η αλλαξαν θεση
|
|
|||
|
|||
Το είδα από κοντά στον Παναγιωτόπουλο...
Ελαφρώς πιο παχύ από το προηγούμενο και η "μουρίτσα-προβοσκίδα-ράμφος κάστορα" είναι σκέτο χάλι κατά την άποψή μου... κατά τα άλλα κούκλα είναι!! Το led φανάρι εμπρός όλα τα λεφτά... Τιμή στην ταμπέλα;; Με φουλ ηλεκτρονικά (χωρίς συναγερμό)... 19.000 ευρώ... Ε...δε θα βάλεις και ένα συναγερμό... κάγκελα... προστατευτικά κυλίνδρων... ένα τριβάλιτσο ρε παιδί μου...;;;; Να δω πόσα θα πουληθούν.... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
καλημέρα Παίδες,
την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου η BMW Hellas διοργάνωσε την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου GS 1200 στην Ελλάδα. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ομίλου ,στον Ασπρόπυργο Αττικής. Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 11 το πρωί και μετά από ένα ενημερωτικό βίντεο που αφορούσε την ιστορία της θρυλικής πλέον μοτοσικλέτας ο υπεύθυνος του τεχνικού τμήματος σήκωσε το λευκό σεντόνι που κάλυπτε την νέα GS και ….τα φλας άστραψαν! Ακολούθησε ενημέρωση σχετικά με το νέο προϊόν και τις καινοτομίες του και αφού το επεξεργαστήκαμε απολαύσαμε ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα. Από την πρώτη ματιά η μοτοσικλέτα γοητεύει. Σύγχρονη , επιθετική αλλά και με χαρακτηριστική GS εμφάνιση , νέο κινητήρα boxer αεροϋγρόψυκτο με κάθετη ροή αέρα ψύξης στου κυλίνδρους , κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις (125hp) , νέα Dynamic ESA ανάρτηση, με πολύπλευρο χαρακτήρα λόγο των διαθέσιμων λειτουργιών αλλά και πολιτισμένη λειτουργία( σύμφωνα με αυτά που λένε). Γενικά μου άρεσε σαν μοτό , ανυπομονώ να την οδηγήσω....αλλά και να δω το μελλοντικό αντικαταστάτη του ADV που θεωρικά θα παρουσιαστεί του χρόνου! |
|
|||
|
|||
|
|
|