|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: GS trOFFy 24-25-26/5/2013
Μπράβο φιλαράκια ... πολύ ωραίες φάσεις ...
Και οι "δύσκολες" καταστάσεις, είναι αυτές που δίνουν την "γλύκα" στην εξόρμηση ... Περιμένουμε κ τα υπόλοιπα βιντεάκια για να ζηλέψουμε, ακόμη περισσότερο ...
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
και σε σκηνη?????????????
να το δουμε και αυτο.....να αλλαξουμε υπογραφες εγω θα αλλαξω τιμ....... |
|
|||
|
|||
σουπερ κ η τρίτη ημέρα!!!!!!
|
|
|||
|
|||
Ποσοι πινουν μαζι μου τον καφε τους...
με θεα τα ελατα της Βοβουσας... |
|
|||
|
|||
ΠΟΣΕΣ μέρες μετά ΑΛΛΑ το μυαλό ΑΚΟΜΑ εκεί....
Προσπαθείς να βρεις κάποιες λέξεις να γράψεις ομως θα είναι ΠΟΛΥ λίγες σε οτι πέρασες , ίσως χρειαστεί να γράφω βδομάδες για να χρωματίσω ένα συναίσθημα και το αποτέλεσμα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα το πιάσω... Τα χρώματα και οι μουσικές της φύσης ΑΚΟΜΑ δίνουν ρεσιτάλ στην αυλαία του μυαλού μου,με τα ποταμάκια να κρατούν το "ίσο" το θρόισμα των φύλλων να κρατούν τις "ψιλές" και το ΜΟΝΟ διάλειμμα ....ΤΑ ΓΕΛΙΑ των φίλων αντί για ποπ κορν... Δυστυχώς όμως όπως ΟΛΑ τα καλά ,τελείωσε και αυτό..ΑΛΛΑ άνοιξε όμως μονοπάτια για το ΕΠΌΜΕΝΟ.. Τελικά η φύση είναι ΜΕΓΑΛΟ ψυχοφάρμακο και σε συνδυασμό με καλά φιλαράκια νομίζω ότι έχουμε πιάσει την τελειότητα.. Μπράβο σε ΟΛΑ τα φιλαράκια που βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα αψηφώντας τις χιλιομετρικές αποστάσεις μηδενίζοντας τα χιλιόμετρα και τις δυσκολίες της ζωής καταστωντας το κάθε € σημαντικό ΑΛΛΑ αξιοποιώντας το με τον καλύτερο τρόπο ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Tatoo και jmar, ευχαριστουμε για τα αναμνηστικα βιντεακια που κανατε και να ειμαστε υγιεις για τα επομενα.
και ενα μπραβο για το φωτορεπορταζ των υπολοιπων, αν και περιμενουμε και καποιους ακομα καλλιτεχνες(alxk-element) να δειξουν το ταλεντο τους. |
|
|||
|
|||
Μπράβο ρε φιλαράκια! Επική εκδρομή και υπέροχες εικόνες!
Να 'στε πάντα καλά να βγάζετε τέτοια γούστα στα βουνά και του χρόνου να είμαστε ακόμα περισσότεροι! |
|
|