|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Δείτε ένα TEST DRIVE Βαλιτσών ...........
Chris "Teach" Mcneil aboard the Twisted Throttle equipped BMW F800GS - YouTube Σίγουρα δεν τίθεται θέμα αντοχής αλλά για διαφημιστικούς λόγους πρέπει για το επόμενο χάπενινγκ να μας ετοιμάσεις κάτι εντυπωσιακό... Φώτη ετοιμάσου ...... |
|
|||
|
|||
Οκ Βιλλάκο το 'χω !!! |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
εχετε ξεφυγει .......................................λιγο .................................νομιζω
|
|
|||
|
|||
Έγινα και εγώ μέλος της οικογένειας της Atlas τοποθετώντας σήμερα το topcase και χαίρομαι γι' αυτό.
:thumbup: Στάλθηκε από το διάστημα |
|
|||
|
|||
κοστος τοπ?
λιτρα? |
|
|||
|
|||
Προχθες παρελαβα τις βαλιτσες απο τα παιδια απο τα Τρικαλα και σημερα της τοποθετισα παρα πολυ καλες, φενοντε πολυ αξιοπηστες και πανω απολα ελληνικες ειμαι πολυ ικανοποιημενος.... τις προτινω με κλειστα ματια....καλα ταξιδια να εχουμε
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Χαίρομαι που οικανοποιησαμε άλλον έναν ταξιδευτή πάντα ορθοιος φίλε μου να απολαμβάνεις τα ταξίδια σου !
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες στην οικογενεια Κωστα !
|
|
|||
|
|||
Ανακοίνωση
Κάπου εδώ οφείλω να ενημερώσω όλους εσάς , πως η συνεργασία μου σε ότι αφορά τις βαλίτσες έχει λήξει εδώ και μερικές μέρες με πρωτοβουλία του Βαγγέλη (vagelisGar). Oσοι από εσάς θέλατε ή θέλετε να αποκτήσετε τις βαλίτσες μου μπορείτε να απευθύνεστε μόνο σε εμένα πλέον τηλεφωνικά στο 6977470794 Είμαι εδώ, ήμουν εδώ και θα είμαι εδώ για όποιον θέλει να αποκτήσει τις βαλίτσες μου, μιας και ο σχεδιαστής στο τελικό προϊόν, ο κατασκευαστής και ο εκτελεστής του όλου εγχειρήματος ειμαι εγώ (sid 2011)! Σύντομα θα ανοιχτεί καινούριο θέμα στον εξοπλισμό μοτοσυκλέτας καθώς και ένα ολοκαίνουργιο site με καινούργιες ιδέες , προτάσεις και προϊόντα για τη μοτοσυκλέτα ! Για όλες τις εκκρεμείς παραγγελίες θα απευθύνεστε σε μένα και μόνο σε μένα ! Για την ώρα σας ευχαριστώ για την προτίμηση σας σε ότι αφορά το πρόσωπο μου και σας επαναλαμβάνω πως θα συνεχίσω να είμαι εδώ παρόλα τα εμπόδια. Με εκτίμηση , Τριάντος Φώτης Last edited by sid2011; 09-07-2013 at 20:10. |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |