|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" π
Εκανα την επισκεψω σημερα, ολα καλα χωρις κανενα παραπονο! Εγγύηση ο Θανασης.
με εκπληξη μου ομως ανακαλυψα οτι δεν υπαρχει πια το 25% και 15% που ήξερα, αλλα το 20% & 12% Ειναι μικρη η διαφορά... οκ, αλλα οταν "εχεις" ηδη κερδισει κατι και στο παίρνουν πίσω... ειναι λιγο αποκαρδιωτικό, τυλαχιστον για αυτους που το κυνηγησαν και το κερδισαν. Νίκο, οταν μπορεσεις φτιάξε και το λινκ με τις νεες τιμές στην πρωτη σελίδα αυτου του νήματος, γιατι δεν δουλευει σωστα. Ευχαριστω πολύ και πάλι για την εξυπηρετηση! |
|
|||
|
|||
καλησπέρα Λεοντόκαρδε στελνώ πμ για service στον θανάση στη motion...Ευχαριστώ!!
|
|
||||
|
||||
Η εταιρία ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Παιδιά στα 55000 για λάδια δεν είναι μόνο;
Θα ενημερωθεί η εταιρία παρακαλώ; (στέλνω και PM Νίκο) |
|
|||
|
|||
Επανέκαμψες
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Να γράψω όπως επιβάλλεται, όλα καλά με τα λάδια. Δεν έβαλα δικά μου τελικά (δεν προλάβαινα), δεν πειράζει next time.
Καπάκι μετά τα λάδια (καπάκι όμως, μετά από 2 ώρες), έκανα μια 300άρα χιλιόμετρα με 140-210 (μη βιάζεστε να γκρινιάξετε, βιαζόμουν) και την άλλη μέρα με ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ άλλα τόσα επιστροφή. Κάτι τέτοιες φορές καταλαβαίνεις γιατί η BMW GS είναι η BMW GS. |
|
|||
|
|||
Θα γκρινιάξω για τα τόσα ευχαριστώ προς τους τρέχοντες για την έκπτωση σου....
Δεν χρειάζεται τόσο πολλά. ... R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
Στην αρχή λέω θα το εννοεί και πήγα να γράψω ότι δεν πειράζει, ένα ευχαριστώ παραπάνω δεν βλάπτει.
Μετά είδα ότι δεν έχω γράψει (έχω γράψει πάντως πολλές φορές), απλώς με το post μου ενημερώνω για την καλή εξυπηρέτηση. Μπήκα μάλιστα και έγραψα εν μέσω αρκετής δουλειάς για να μη το ξεχάσω. ...οπότε έπιασα ότι αντί να γραφτεί ένα "administrative" post, είχε γραφτεί ένα ειρωνικό. Not cool man... Αν έλειψαν τα ευχαριστώ από το Νίκο, να του πω άλλο ένα. Θα τα ξαναπούμε όταν θα ξαναέχω κάτι να πω (και με κάτι τέτοια, μόνο τότε - μη λέτε και ότι επανέκαμψα χωρίς λόγο). Keep up the good work. |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα
Θα ήθελα ένα σετ από τα λαστιχάκια των βάσεων της σέλας Ευχαριστώ |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |