|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
Κοίταξε ... εδώ !!!
|
|||
|
|||
Λίγο καθυστερημένα: Τα λάστιχα φορέθηκαν, όλα άψογα, πολύ καλή τιμή! Ευχαριστώ πολύ GS Forum !!!
|
|
|||
|
|||
Ηρθε η ωρα να αλλαξω λαστιχα στην καλη μου,φοραω πιρρελι σκορπιον.Απλά θα ηθελα καποια συμβουλη στο τι θα φορεσω,κυκλοφορω 90 % ασφαλτο και μεσω ορο 80 χλμ αποσταση λογω δουλειας,η μοτοσυκλετα gs 1100 96.ευχαριστω προκαταβολικα
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα! Ήρθε και η σειρά μου για καινούργια ελαστικά.
Νίκο σου στέλνω πμ αμέσως!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων το φόρουμ για τη βοήθεια! |
|
|||
|
|||
Το K1200S θέλει λάστιχα, ήρθε η σειρά του…
|
|
|||
|
|||
Λάστιχα καινούρια μπήκαν στην καλή μου, στον Περιστερά που έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο χώρο στην μιχαλακοπουλου, και φιλικό προς τον πελάτη. Άψογη δουλειά και εξυπηρέτηση από έναν επαγγελματία, με πολύ καλές τιμές. Ευχαριστώ τους δυο Νικους…(Λεοντόκαρδος και Περιστεράς)..
|
|
|||
|
|||
Εχθές μήνυμα απο το Νίκο, μετά τηλέφωνο στον άλλο Νίκο και σήμερα αλλαγή ελαστικών (σε πολύ καλή τιμή) και η πολυαγαπημένη μου με καινούργια "παπά"
Τι περισσότερο να θέλει κανείς. Μπράβο Νίκο (για την όρεξη να βοηθάς) και μπράβο Νίκο για την εξυπηρέτηση (ευχαριστώ και για τις συμβουλές περι αναρτήσεων). Εντυπώσεις απο τα Michelin αργότερα. |
|
|||
|
|||
Νικο εχεις π.μ.!
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα Νίκο,
θέλω να αλλάξω και εγώ ελαστικά.. πάω για dunlop TR91.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ηλιας |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |