|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Απόσπασμα:
Πάνω απο όλα φυσικά η μικρούλα σου που ειναι Ειδη καλλίτερα! |
|
|||
|
|||
Τα αξιόπιστα φέτος έφυγαν απο Ουρανουπολη το απογευματακι,μάλλον δεν ταξιδεύουν με βροχή και χαλάζι...!!
|
|
|||
|
|||
το τελευταίο διάλυμα πρίν την Ουρανούπολη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Και τώρα τα καφαλια μέσα δουλειά δουλειά δουλειά που είναι αυτές οι στιγμές;
|
|
|||
|
|||
Τα "αξιόπιστα" αγαπητέ μου κλαπανάρα πετούσαν στην Ε.Ο. , γι αυτό και σε άφησαν χιλιόμετρα πίσω
|
|
|||
|
|||
Αλλο ένας "σκοπός ζωής" πραγματοποιήθηκε μέσω της παρέας του GsForum ! Aξιόπιστοι & μη, κάνοντας πολλά ή λίγα χλμ, καταφέραμε την Θεία Χάρη Της, να επισκευτούμε το Ιερό Περιβόλι ! Ολα όμορφα, όλα σωστά συντονισμένα όλα καλά & ανθιρά !! Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον αδελφό & πνευματικό πατέρα όλο του εγχειρήματος, τον Νικόλαο τον Φούτζιο εκ Σκοπέλου, που κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του, όλα πήγαν ο-μα-λά .... Ομοίως και τον καλό μου φίλο Markaki, όπου και εφέτος διέπρεψε στα τηλέφωνα, ώστε να πάνε όλα κατ' ευχήν, σωστά συντονισμένα ώστε να μην υπάρξει κανένα θέμα... Επίσης θέλω να επισημάνω το πνεύμα την ομαδικότητας, θρησκευτικότητας, της φιλίας και της αλληλεγγυής που είχαμε σαν ομάδα... (Να γιατί GsForum!!!) Οσο για το χαβαλέ, στις διάφορες φάσεις, δεν μεταφέρεται σε γραπτό λόγο... Νίκο, μερσί για το υπέροχο "νεράκι" που μΕ έδωκες ! Παλικάρια, κύριοι, σας ευχαριστώ όλους που μου προσφέρατε 4 υπέροχες ημέρες.... μοναδικές & γεμάτες συναισθήματα ανθρωπιάς! Μπιλλάκο (Βilly-Bo), σε ευχαριστώ για όλα που έκανες... Σε κούρασα στα ταξίδια, αλλά όταν πάρω και εγώ Gs, θα γίνω "αξιόπιστος"... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΥΡΙΟΙ, πρώτα ο Θεός ! *Σύντομα και το φωτοοδοιπορικό!
Last edited by ARGI; 13-05-2013 at 20:45. |
|
|||
|
|||
Αλλη μια οργανωμενη επισκεψη στο περιβολη της Παναγιας ηρθε εις περας.
Απο την μερια μου να ευχαριστησω τον ανθρωπο που με κανει για δευτερη χρονια να επισκευτω το Αγιο Ορος και να γνωρισω γεροντες που με τις συζητησεις τους να καταλαβω καλυτερα καποια πραγματα και να γινω και εγω καλυτερος ανθρωπος. Αυτος δεν ειναι αλλος απο τον Νικο Fuji που ξεκινησε ολο αυτο. Απο εκει και περα θα ευχαριστησω τους δυο πολυ καλους φιλους και Mod..... (α ρε Ναπο στις επομενες εκλογες δαγκωτο..) που με τα τηλεφωνα και το συνεχες τρεξιμο ελυσαν πολλα θεματα πριν οσο και κατα την διαρκεια της επισκεψησ μας.Αργυρη και Γιαννη(Μαρκ). Το φιλαρακι που εκανε αρκετα και τελικα δεν μπορεσε να ερθει μαζι μας Ακη(Του χρονου φιλαρακι θα περασουμε ακομα καλυτερα ,ηδη εχουν πεσει τα πρωτα ονοματα) Και τελευταια να ευχαριστησω τα υπολοιπα 12 ατομα της παρεα για την απιστευτη παρεα που καναμε . Γιαννη,Ναπο,Νικο ,Βαγγελη,Σιδερη(χαρηκα που σε γνωρισα απο κοντα οπως επισεις και την Γιασεμι να ειστε καλα παιδια)Billy,Τζιμαρα,Δημητρη,Γιαννη,Χρηστο και φυσικα το ετερο αξιοπιστο και φωτογραφο της παρεα μας Γιωργο. Τελος να ευχαριστησω την οικοδεσποινα μας στην Ουρανουπολη για την αξια εξυπηρετηση που ειχαμε σε ολα ... Δεν ειναι λιγες η φορες που ακουστηκε ....να γιατι Gs forum,με ολη την σημασια .... Ευχαριστω φιλαρακια πολυ για ολα να ημαστε καλα να ξαναβρεθουμε στο περιβολι της Παναγιας και του χρονου με υγεια!! |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά και του χρόνου!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
|