|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2013 - 1,2, & 3 Μαρτίου 2013 ----
Τώρα που γυρίσαμε στην πραγματικότητα (), θέλω να πω ένα ευχαριστώ πολύ πρώτων: * Στον Δημήτρη αλλά και στον Chief Νικόλαο, όπου "σκιστ&κανε" για να συντονίσουν και να προγραμματίσουν τόσα θέματα, (διαμονή, διατροφή, δωμάτια, event's κ.α) ώστε να περάσουμε εμείς οι υπόλοιποι πάλι, ένα ΜΟΝΑΔΙΚΟ & ΑΞΕΧΑΣΤΟ Σ/Κ ! Η αγωνία του Νίκου ήταν διάχυτη ζωγραφισμένη στο πρόσωπου του, ώστε όλα να πάνε καλά... Και δόξα το Θεό, ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ & ΟΜΟΡΦΑ ! * Τους αφανείς ήρωες/εθελοντές που αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο, βοηθήσανε στην υλοποίηση και στην άψογη διοργάνωση, της πίττας μας ! * Να ζητήσω και ένα συγνώμη, όπου φίλοι, θέλανε να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά λόγω της κλήρωσης/λαχνών, δεν μπορέσαμε να τα πούμε καλύτερα ! Και πάλι sorry .... * Nα ευχαριστήσω όλους σας, που με κάνετε/μας κάνετε, να ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ όμορφα & πολύ οικία, όποτε βρισκόμαστε όλοι μαζί ! * Να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά, την BMW HELLAS MOTORRAD, για το καταπληκτικό δώρο που μου έτυχε στον λαχνό μου ! Και του χρόνου να είμαστε καλά, για μια από τα ίδια...
|
|
|||
|
|||
Ετσι ακριβως Αργυρακο μου,εμεις θα τα πουμε με το καλο στο Αγιο Ορος..
Εκτος αν βαλεις κανενα Σ/Κ τιποτα στα καρβουνα...χαχαχαχ Last edited by SenseiG; 04-03-2013 at 12:50. |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Μπραβο Τζινα .. |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Καλησμέρα σε όλους,
Πρώτη φορά στην πίττα με τη γυναίκα μου και περάσαμε αξέχαστα!!! Έαν μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και ένα μεγάλο ευχαριστούμε για όλα, αλλά και για τα υπέροχα δώρα. Να είμαστε ΟΛΟΙ καλά με υγεία! Και του χρόνου! |
|
|||
|
|||
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ. |
|
|||
|
|||
ενα μεγαλο ευχαριστω για την μια ακομα απιθανη κοπη πιτας
|
|
|||
|
|||
Και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Νίκο και τον Δημήτρη για το απίστευτο αυτό διήμερο που ζήσαμε και που θα είναι χαραγμένο στο μυαλό μας για πολλές μέρες (και μήνες θα έλεγα) ακόμα. Εγω ειμαι ακόμα νοητά στην Ερέτρια.
Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που ζήσαμε και το Σάββατο το βράδυ αλλά και την Κυριακή. Όλα ήταν τέλεια. Το ξενοδοχείο, το φαγητό, η εξυπηρέτηση, το πάρτυ, η κλήρωση. Από τις φωτογραφίες που είδα και τα παιδιά στην Κύμη και στην Στενή περάσανε πάρα πολύ καλά. Χάρηκα που ξαναείδα πολλούς φίλους από όλα τα μέρη της Ελλάδος που είχα καιρό να τους δω. Ευτύχη και Γιάννα θα θέλαμε να είσαστε μαζί μας και φέτος και είναι αλήθεια ότι μας λειψατε πολύ. Είμαι σίγουρη όμως ότι θα έχουμε ακόμα πολλές ευκαιρίες να συναντηθούμε από κοντά. Να είμαστε όλοι καλά και να έχουμε όλοι ασφαλή χιλιόμετρα. |
|
|||
|
|||
Ευχαριστούμε και μείς με την σειρά μας για την ωραία και πετυχημένη εκδήλωση.
Περάσαμε όμορφα, κάναμε την βὀλτα μας, είδαμε φίλους, παίξανε τα παιδιά και πήραμε και τα δωράκια μας. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να το ξανακάνουμε. |
|
|||
|
|||
Συγχαρητήρια και από εμένα στους οργανωτές και συντονιστές της εκδήλωσης.Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους Νίκο-Λεοντόκαρδο και Δημήτρη -Αρκά οι οποίοι αδιαφορώντας για οποιοδήποτε ''κόστος'' έφτιαξαν και διατηρούν πολύ ψηλά σε προδιαγραφές αυτή την καταπληκτική παρέα που λέγεται GSFORUM
|
|
|