|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Νώντα, καλό "ταξίδι" ...
Εγώ χθες γράφτηκα στο φορουμ σας και από τα πρώτα που διάβασα ήταν το άτυχο συμβάν που έτυχε στον συμφορίτη σας.
Παρά του οτι ήταν δυσάρεστο για μένα, ήταν και ένα μεγάλο σοκ, που με έβαλε σε πολλές σκέψεις. Όχι οτι δεν ξέρουμε όλοι μας τους κινδύνους, αλλά πολλές φορές τους κρύβουμε βαθιά στο μυαλό μας, προς χάριν της στιγμηαίας ευχαρίστησης και της προσωρινής επιπολαιότητας που μας διακρίνει. Παρά τα χρονάκια μας. Αυτή η είδηση λοιπόν, ήταν μάθημα και επαγρύπνηση για μένα. Από σήμερα θα είμαι διπλά πιο προσεκτικός και πιο συνετός. |
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι Νώντα και καλό κουράγιο στην οικογένειά σου.
|
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Μακάρι ο άδικος χαμός του Νώντα, να "βοηθήσει" κάποιους από εμάς ... .
|
|||
|
|||
Καλό ταξίδι φίλε Νώντα.
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
!!! |
|
|||
|
|||
Κρίμα νέος άνθρωπος να αφήσει τα όνειρά του στην άσφαλτο.
|
|
|||
|
|||
ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ.
|
|
|||
|
|||
Από τύχη ζω.Τετάρτη βράδυ κατά τις 2, περνάει στοπ σαν να ήταν σε λεωφόρο. Πρόλαβα και σταμάτησα ούτε μισό μέτρο από τον μ@λ@κ@. Τον κυνηγάω και τον προλαβαίνω στο φανάρι.Εκεί τουλάχιστον σταμάτησε. Ήταν τύπος γύρω στα 70 αξύριστος και βρωμιάρης τύφλα. όταν του είπα τι έγινε 500 μέτρα πριν, μου απάντησε με σπαστά Ελληνικά (λόγω σούρας) οτι δεν υπήρχε κανένα στοπ και ούτε είχε δει κανένα μηχανάκι (δλδ εμένα).
Η έπρεπε να τον αρχίσω στις γρήγορες η να δαγκώσω τα νεύρα μου και χωρίς να απαντήσω να βάλω πρώτη και να φύγω. Έκανα το δεύτερο. |
|
|||
|
|||
KOYRAGIO STA DIKA TOY ATOMA
|
|
|||
|
|||
|
Tags |
νοντας, νοντασ, νωντασ, νώντας, nodas, nondas, nontas |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρωτώντας πάς στη πόλη | rosebud | Καλώς ήλθατε | 24 | 24-11-2010 12:49 |
Απ' την Τορώνη στην Κορώνη | nikos-x | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 28-08-2010 21:14 |
τυφώνας Κατερίνα | gandreas | Τι μας έτυχε | 13 | 24-07-2010 10:18 |
Πάρνηθα-Αυλώνα 40 χιλ.χωμα | wet & dirty | Χωμάτινες εξορμήσεις | 29 | 20-11-2009 00:44 |
Ψευδώνυμα-επίθετα ξένων διασήμων | Alext | Διάφορα | 1 | 05-09-2009 11:25 |