|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ---- GS Forum - Κοπή πίττας 2013 - 1,2, & 3 Μαρτίου 2013 ----
Ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μας για την ομορφη παρεα ολων σας το σ/κ που μας περασε....
Ελπιζω να τα πουμε συντομα απο κοντα και παλι γιατι αυτη η παρεα αξιζει πολλα!!! Να στε καλα ολοι παιδες και ενα τεραστιο ευχαριστω στο Νικο και το Δημητρη για ολα οσα εχουν κανει και συνεχιζουν τοσα χρονια στο χωρο αυτο!!! Καλη δυναμη σε ολους μας και εις το επανιδειν!!!!!! |
|
|||
|
|||
Τα συγχαρητήρια και απο εμένα σέ όλους που έδωσαν το κάτι πραπάνω για να γίνει ωραία αυτή η κοπή πίτας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρέα που μου χάρισε ένα ωραίο Σαββατοκύριακο. Πάντα τέτοια να έχουμε!
|
|
|||
|
|||
Ενα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε ολους για την οργάνωση ...και του χρόνου , καλα χιλιόμετρα σε όλους με υγεια...
|
|
|||
|
|||
Ήταν μια όμορφη εμπειρία που θέλω να τη ξαναζήσω.
Μαζί με τη Μαρία γνωρίσαμε καλά παιδιά κ το βασικότερο; Όλα τα εν Χριστώ αδέλφια μας φέρθηκαν εγκάρδια κ φιλόξενα. Ο Θεός μαζί μας κ ειδικότερα ο Άγιος Χριστόφορος προστάτης των οδηγών. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές κ ειδικότερα στους Λεοντόκαρδο(Νίκο) κ Αρκά (Δημήτρη) που κάποια στιγμή τους λυπήθηκα κάπου εκεί στην Σαββατιάτικη "ολονυκτία" κ κατανόησα που έφυγαν νωρίς κ δεν πρόλαβαν "τα τσίρκα". κ στην παρέα από Πάτρα Γρηγόρη-Νάταλι-Μαριτίνα Αλέξανδρο-Νία Δημήτρη-Μάϊρα Όθωνα-Αγγελική Τζίμη Μάριο-Νικόλ κ τέλος θερμές ευχαριστίες στη συναναβάτη μου Μαρία... που με αντέχει. Καλή κ ευλογημένη χρονιά σε ΟΛΟΥΣ με ασφαλή χιλιόμετρα. |
|
|||
|
|||
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά, διοργανωτές και μη, για την υπέροχη εμπειρία που είχαμε στην Ερέτρια. Φοβερό κλίμα και φοβεροί άνθρωποι.
Είμασταν και εμείς εκεί!!! και η co-driver που με ακολουθεί στις βόλτες και δεν μου χαλάει χατήρι: Μεγάλη εντύπωση το υπερσύγχρονο βουλκανιζατερ στην Κίνα όπως μας το περιέγραψε ο Κώστας Μητσάκης στην καταπληκτική παρουσίαση/Ντοκιμαντέρ που μας ταξίδεψε σε μέρη μαγικά Αναμονή για το επόμενο ραντεβού!!! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
[QUOTE=Papadopaidi;857027]
κ στην παρέα από Πάτρα Γρηγόρη-Νάταλι-Μαριτίνα Αλέξανδρο-Νία Δημήτρη-Μάϊρα Όθωνα-Αγγελική Τζίμη Μάριο-Νικόλ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ θΕΟΔΩΡΟ-ΦΩΤΕΙΝΗ & ΓΙΑΝΝΗ τεκνον papadopaidi Last edited by Grs1; 04-03-2013 at 21:42. |
|
|||
|
|||
Ομορφάντραααααααααααα μουυυυυυ ... Αμήν εν Χριστώ αδελφέ. |
|
|||
|
|||
[quote=Grs1;857047]