|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
Κι εγω με καινουργια παπα στην μπουμπου...τα περιφημα και πολυσυζητημενα Michelin Pilot 3...και καλες μας βολτες!
Ευχαριστω το φορουμ για την εξυπηρετηση της ομαδικης! Νικολας Περιστερας (το γελαστο παιδι) οπως παντα αψογος επαγγελματιας καθως και ολα τα παιδια που δουλευουν εκει μεσα με αρχηγο τον φοβερο γιγαντα-κοτσιδα Θανασση! |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Καλοτάξιδα και καλοφαγωτα στον γείτονα..... |
|
|||
|
|||
Ήρθε η ώρα για νέα λαστιχάκια.
Αν ισχύει ακόμη η προσφορά παρακαλώ να ενημερωθεί Περιστεράς. Στέλνω pm. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα έχεις πμ για λάστιχα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
|||
|
|||
Και από μένα έχεις Νίκο μύνημα
Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ο έμπορος ενημερώθηκε ... Καλέστε τον για να κλείσετε ραντεβού !!
|
|||
|
|||
Νίκο καλημέρα και απο μένα θέλω και εγω λάστιχα για το 800 αλλα και για το beverli 200 εαν ειναι δυνατον να ενημερωθεί ο Περιστέρας.....ευχαρηστώ προκαταβολικα
|
|
|||
|
|||
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο και στο GS forum, αλλά και στον Περιστερά για την επαγγελματισμό του.
Από μελέτη στο φόρουμ κατέληξα στα michelin pilot 3. |
|
|||
|
|||
Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Λεοντόκαρδο και τον Περιστερά που παρότι δεν αναφέρονταν στην έκπτωση τα ελαστικά που τοποθέτησα, είχα έκπτωση. Τα εν λόγω ελαστικά είναι τα DUNLOP D211 GP RACER 120/70-190/55 MEDIUM-ENDURANCE. Ο Νίκος Περιστεράς και η ομάδα του φιλικότατοι και πολύ συμπαθητικοί όλοι τους!! Επίσης είδε το μηχανάκι μέσα στη 'βρώμα' και μου υπέγραψε ένα χαρτί για έκπτωση στο πλυντήριο Sprinis wash and go!!! Ευχαριστώ πολύ το Forum για την έκπτωση...
|
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 12:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 20:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 19:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 19:31 |