|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" π
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΤΙΟΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ. ΝΙΚΟ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ. |
|
||||
|
||||
Η εταιρία ενημερώθηκε ...
|
|||
|
|||
Καλησπέρα,
Ετοιμάζομαι για το service των 20.000χλμ στο GS μου. Εχω ακούσει τα καλυτερα για το motion n' style. Επίσης, συγχαρητήρια στο Forum για την καταπληκτική προσφορά. Στέλνω ΠΜ για να ενημερωθεί το συνεργείο. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
καλησπερα Λεοντοκαρδε !! στο δρομο για το σερβις των 30.000 για το μονδελο!!
ο Αγιος Στεφανος με καλει νομιζω!! |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
|
|||
|
|||
Πολυ καλη εξυπηρετηση απο τα παιδια στον αγιο στεφανο! Ευχαριστω το φορουμ για τη προσφορα
Σεντ φρομ αιφον |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 22:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 12:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 12:39 |